Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Beste tips voor CandyCrush

Hier zijn de verschillende wedstrijden en speciale snoepjes die je kunt maken in Candy Crush Saga, inclusief de wijze waarop de drie verschillende soorten speciale snoepjes (gestreept snoep, verpakt snoep, en de kleur bom). In dit artikel is dan ook de bijpassende informatie, tips en cheats die je nodig hebt om een candy-matching meester te worden.

Vergeet niet: hoe meer snoepjes je met elkaar matcht des te beter! Je vergelijkt overeenkomen snoepjes samen met elkaar (die zijn gestreept, in wikkels, jellys etc), het moment je dit doet, gebeuren er spannende dingen! Je kan alleen levels voltooien door het koppelen van snoepjes in groepen van drie of meer verticaal of horizontaal, maar er zijn vele speciale wedstrijden, snoep en trucs die je kunt doen om power-ups, bonussen en nog meer punten te krijgen!

  1. 3 Candy Crush Combinaties: zijn de meest elementaire snoep vernietiger in het spel. Om 3 candy matches te krijgen moet je drie van dezelfde gekleurde snoep verticaal of horizontaal uit lijnen.
  2. 4 Candy combinatie = Striped Candy: Gestreepte snoep in een rij van 4 is veel waardevoller en zal een lijn van ontploffing veroorzaken, dat alle snoepjes in dezelfde lijn verwijderen, horizontaal of verticaal.
  3. 5 Candy combinatie in een L of T = verpakt snoep: Het matchen van 5 snoepjes in een L of T formatie, levert verpakt snoep op. Dit snoep, wanneer geactiveerd, zal twee keer ontploffen en duidelijk de omliggende 4 × 4 snoepjes meenemen.
  4. 5 Candy combinatie = Color Bomb (of Sprinkle): Het matchen van 5 snoepjes zal een grote chocolade bal opleveren die bedekt is met regenboog hagelslag. Dit is een geweldige candy die je gebruikt als je snoep combineert met een normale candy van elke kleur. Probeer niet om deze candy meteen te gebruiken in het begin zal je meer punten verdienen als je het later gebruikt.

Chameleon Candies (of rainbow snoep): Deze snoepjes, geïntroduceerd in level 306 zijn uniek omdat ze dynamisch zijn! Snoep in een regenboog bol van kleur verandert na elke beweging die wordt gemaakt. Elk snoepje zal variëren tussen de 2 kleuren. Deze snoepjes kunnen worden gewist als een normale snoep. Ze worden vaak gevonden ingekapseld in marmelade.

Bron: http://www.candycrush.nl

Updated: 19 januari 2017 — 4:03 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange