Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Een nieuwe tv nodig? Philips 55PUS8809 iets?

55pus8809-androidPhilips introduceert de nieuwe Android TV type Philips 55PUS8809.

Deze hypermoderne televisie van Philips is een superslanke Ultra HD tv welke op het welbekende Android besturingssysteem draait. De 55PUS8809 is een tv uit de 8800-serie van Philips.

Dubbele Tuner

De 55 inch komt overeen met een diagonale afmeting van 139 cm. De tv beschikt over een Twin Tuner zodat je 2 verschillende zenders tegelijkertijd kunt kijken. Ideaal voor elke voetbal liefhebber!

Ambilight

Ook deze Android tv van Philips is voorzien van Ambilight en wel de nieuwste generatie welke beschikt over 3 lichtbalken en een sensor zodat het licht aangepast wordt op basis van de kleur muur waar hij tegen aan schijnt.

Super scherp beeld

De Ultra HD (UHD) technologie zorgt voor een ongeëvenaard scherp beeld welke uit 3840 x 2160 pixels bestaat. Ook wel bekend als 4K2K of 2160P. Feitelijk 2x zo scherp als de 1080P Full HD standaard. Philips voegt zelf nog een extra technologie toe genaamd Perfect Pixel welke het beeld nog mooier maakt.

Ongekend veel mogelijkheden

De Philips 55PUS8809 draait op Android en dat maakt deze tv extra waardevol. Je krijgt namelijk toegang tot de Google Play waar je kunt kiezen uit ruim 1.000.000 apps. Zin in een spelletje of wil je even wat Googelen? Deze Android TV staat tot je dienst.

Afstandsbediening

De meegeleverde afstandsbediening beschikt over een keyboard zodat je makkelijk kunt typen. Daarnaast kun je ook de muisaanwijzer op het beeld bedienen.

Ook is de afstandsbediening voorzien van een microfoon. Voer stemopdrachten in die van pas kunnen komen bij het Googelen.

skype-bellenIngebouwde camera

Deze knappe tv is ook voorzien van een ingebouwde camera. De camera kan handgebaren oppikken zodat je het geluid van de tv bijvoorbeeld harder of zachter kunt zetten. Ook kan de camera gebruikt worden in combinatie met de Skype app zodat je kunt bellen met beeld en geluid. Beeld via de webcam en geluid via de afstandsbediening.

Er valt nog heel veel meer te vertellen daarom nodig we je ook uit op onze website AndroidTVplaza.nl waar je nog meer interessante gadgets tegen komt!

Updated: 29 december 2014 — 3:32 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme