Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Huawei en Google werken samen aan de volgende Nexus

Er is een mooie samenwerking opkomst tussen Huawei en Google. De Chinese smartphonefabrikant is vooral bekend in Nederland vanwege de Huawei Ascend P6, Ascend P7 en Huawei P8. Het bedrijf heeft onlangs de samenwerking met Google bevestigd. De samenwerking zal als uiteindelijke resultaat hebben de nieuwe Nexus smartphone. De introductie van de nieuwe smartphone is mogelijk deze zomer al.

Een anonieme bron heeft de samenwerking tegenover de Britse website INTimes bevestigd. In een nauw samenwerkingsverband werken Google en Huawei samen aan de Next Nexus. De anonieme bron kon jammer genoeg niet melden wanneer de Nexus smartphone van Huawei gepresenteerd gaat worden.

Er gaan al geruime tijd geruchten rond dat Google bij Huawei heeft aangeklopt om de aankomende Nexus smartphone te ontwikkelen. Naast Huawei is ook Lg bezig met het ontwikkelen van een Nexus smartphone, maar dit moet een high-end Nexus smartphone worden en het toestel dat Huawei gaat ontwikkelen is een midrange toestel. De opmerkelijke samenwerking kan uiteindelijk tot iets heel moois worden, want iedereen weet dat als je het beste van twee werelden combineert er hele mooie dingen kan ontstaan.

We hopen plechtig dat Huawei de Nexus smartphone van een compleet nieuw design zal voorzien, ten opzichte van de Huawei P8. Huawei heeft de laatste jaren jammer genoeg de naam opgebouwd van iPhone-look-a-like en daar moet het Chinese bedrijf echt vanaf want het maakt hele krachtige smartphones voor een betaalbare prijs. Laten we stellen dat wij de identiteit van Huawei nog niet ontdekt hebben in de afgelopen jaren.

Nexus smartphone laat op zich wachten, koop nu de Huawei P8!

De Nexus smartphone die Huawei mogelijk aan het ontwikkelen is zal nog even op zich laten wachten. Ben je wel heel nieuwsgierig naar de smartphones die het bedrijf al heeft uitgebracht, zoals de Huawei P8? Deze is al wel verkrijgbaar in de winkel. De Huawei P8 is het nieuwst vlaggenschip van het bedrijf en is een krachtige smartphone voor een betaalbare prijs. De Huawei P8 heeft een verkoopadviesprijs van 499 euro en met een toestel abonnement betaal je aanzienlijk minder voor het toestel.

Updated: 22 juli 2015 — 2:50 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme