Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Nederlandse Minix Forum

logo minixHeb je een Minix product zoals een Minix Neo X8, een Minix Neo A2 of een ander Minix product dan is het Nederlandse Minix Forum the place to be!

Het forum bied veel informatie over de Minix producten. Minix is een fabrikant van diverse leuke gadgets waaronder Android TV boxen en remote controls.

Minix staat voor kwaliteit en een goede support. Met een Minix product heb je dus atijd iets goeds in handen waarbij je ook na een antal jaren nog steeds ondersteuning kunt verwachten.

 

homescreen minixHet Nederlandse Minix Forum is de plek waar je al je support, info, games, apps en nieuwe producten. Omdat de Minix Neo X8 en haar kleinere broertjes een zeer veelzijdig Android apparaat zijn, is er heel veel mogelijk.

Zoek je een oplossing of ben je zelf een held met deze hardware dan ben je ook erg welkom op het forum.

Bekende Minix producten

Android boxen

 • Minix Neo X5
 • Minix Neo X5 mini
 • Minix Neo X7
 • Minix Neo X7 mini
 • Minix Neo X8
 • Minix Neo X8H

Afstandsbedieningen en flymouses

 • Minix Neo A1+
 • Minix Neo A2
 • Minix Neo M1

Minder bekende Minix producten

Minix Neo V1 – De Minix Neo V1 is een HDMI naar VGA converter zodat je elk HDMI apparaat kan koppelen aan een VGA aansluiting. Denk hierbij aan een computermonitor of een tv die nog geen HDMI aansluiting heeft.

Minix NT-1 – De Minix NT-1 is een hoofdtelefoon welke geheel draadloos is. Je kunt hem niet alleen met je Minix Neo X8 / X7 en X5 box koppelen maar ook met je telefoon via Bluetooth. De Minix NT-1 is voorzien van een NFC tag welke de NFC reader van je telefoon herkend (mits de optie is ingebouwd) en direct de verbinding verzorgd. Het bijzondere van deze Bluetooth hoofdtelefoon is dat hij een microfoon heeft voor voicecontrol, oplaadbaar is en een power meter heeft welke o.a. met de iPhone kan communiceren.

Minix Mini HD PC – De Minix Mini HD PC is een Barebone pc  welke zeer klein van omvang is. Minix is bij de meeste mensen meer bekend door de Android devices maar Minix begon als ontwikkelaar van mini pc waar je Windows op kunt installeren.

Meer weten? Kom dan langs op het Nederlandse Android TV Forum

 

Updated: 20 november 2014 — 1:30 pm

1 Comment

 1. Ben erg tevreden over de films en series…maar live sport wordt ik continu uit gegooid..erg jammer….is er iets wat ik daar aan kan doen
  Gr

Comments are closed.

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme