Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Auto uitlijnen, niet vergeten

Na lang wachten…

Het is inmiddels mei en het weer begint eindelijk wat beter te worden. Ik keek er al zo lang naar uit… Vorig jaar heb ik, onder het mom van koop eens iets voor jezelf, een oldtimer gekocht die ik ben gaan restaureren. Dit neemt natuurlijk best wat tijd in beslag dus ik ben nog niet aan rijden toegekomen. Maar vorige week was het dan zo ver. Het laatste wat nog moest gebeuren aan de auto was dat er nog nieuwe banden op moesten worden gezet en de auto uitlijnen moest ook nog gebeuren.

De rit

Nadat ik de banden er onder had gelegd was het dan eindelijk zo ver. Wat voelde dat goed, voor het eerst de auto starten om er mee te gaan rijden. Het blok liep soepel en ze stond er mooi bij… tijd voor de eerste rit. Helaas kwam ik na 500 meter al het eerste probleem tegen. Mijn stuur trilde tussen de 40 en 70 km/u. Het eerste was ik dacht was dat ik naar de garage moest. Ik was iets belangrijks vergeten; de auto uitlijnen. Na even internet te hebben geraadpleegd kwam ik uit bij Baldé’s Banden Service in Lunteren. Deze zaak heeft mooie beoordelingen online (9.4 op StellaReview!) en was voor mij in de buurt. Na een kort telefoongesprek zei de medewerker dat ik direct langs kon komen.

Auto uitlijnen

Na binnenkomst was het dan tijd om de auto uit te lijnen. Ik heb in de zaak gewacht totdat dit klaar was (binnen een uur) en genoten van een bak koffie. Ondertussen heb ik nog eens wat verder op de website van Baldé rondgekeken. Ook hier hadden ze een aparte pagina met alle informatie die bij het auto uitlijnen komt kijken.

Advies

Voor iedereen die dezelfde klacht heeft als ik, laat je auto uitlijnen. Als je in de omgeving van Ede (Lunteren) bent, laat dit dan doen door Baldé’s banden service.

 

Updated: 30 mei 2017 — 11:58 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme