Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Autobedrijf Keurmerk voor bedrijven

keurmerk-autobedrijvenHeeft u een autobedrijf en bent u op zoek naar meer klandizie? U weet wellicht als geen ander dat het niet altijd even makkelijk is om kopende klanten te krijgen. Door de komst van internet is de concurrentie sterk gestegen. Collega bedrijven kijken naar de marktprijzen of de bekende advertentiesites om hun prijzen scherp en concurrerend te houden. U moet wel hierin meegaan om niet achter te blijven om je te kunnen onderscheiden. Prijs is voor de consument erg belangrijk.

Wat naast de prijs belangrijk is voor de consument, is vertrouwen en zekerheid. De consument zal verschillende aanbieders met elkaar gaan vergelijken en een afweging maken. Springt u er uit doordat u meer vertrouwen en zekerheid biedt dan zullen de klanten ook naar u toekomen.

Autobedrijf Keurmerk is het kwaliteitskeurmerk voor autobedrijven. Heeft u de zaken goed geregeld, bent u klantvriendelijk, zijn er weinig klachten over u, en niet onbelangrijk, verkoopt u goede auto’s? Dan is het Autobedrijf Keurmerk wellicht iets voor u. Voordat u kunt toetreden wordt u vooraf gescreend. Als alles in orde blijkt dan vindt er een controle plaats bij uw bedrijf. Voldoet u aan alle eisen dan komt u in aanmerking voor het Autobedrijf Keurmerk. De pand wordt voorzien van de ‘erkend’ sticker en u mag vanaf dat moment op uw website en op de advertentiefoto’s het logo gebruiken. De consument weet dan dat zij bij een goed bedrijf de auto koopt.

Autobedrijf Keurmerk voorziet koper en verkoper ook van een onafhankelijke geschillencommissie. Komen beide er samen niet uit dan kan men hierop terugvallen. In veel gevallen scheelt dat voor de ondernemers veel tijd.

Voldoet u aan het profiel ‘betrouwbaar autobedrijf’? Kom dan naar onze website voor meer informatie. U kunt zich meteen aanmelden. De maandelijkse kosten zijn laag en certificering is opgenomen in de maandelijkse contributie.

http://www.autobedrijfkeurmerk.nl/

Updated: 13 februari 2015 — 12:34 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange