Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Een auto leasen in AH XL

Naar de supermarkt gaan voor de boodschappen en thuiskomen met boodschappen én een leasecontract van een Hyundai? Dat was mogelijk van 27 april tot en met 3 mei. Albert Heijn XL verkocht toen tussen de groente en het brood leasecontracten van het automerk Hyundai als test. Voor nog geen 150 euro per maand kon je al een Hyundai i10 en een Hyundai i20 rijden inclusief verzekering en onderhoud. Ook voor schade hoefde men niet zelf op te draaien.

Particulier leasen in de lift

Lease en shortlease particulier is populairder dan ooit. Enkele jaren geleden dacht men dat een auto leasen alleen maar was weggelegd voor zakelijke rijders, maar de afgelopen jaren is de particuliere sector flink gegroeid. In het afgelopen jaar is het aantal particuliere leasers zelfs verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor. Daarom besloten Albert Heijn en de leasemaatschappij de handen ineen te slaan en een test te doen die zeker geslaagd was. Wellicht dat Albert Heijn de laatste boost aan particulieren heeft gegeven om particuliere lease nog toegankelijker te maken.

MediaMarkt

De actie van Albert Heijn is niet helemaal een nieuw concept, want in 2014 heeft MediaMarkt ook gestunt met goedkope leaseauto’s. Je kun al voor een relatief klein bedrag de populaire Fiat 500 leasen bij de elektronicaketen. Je moest er echter, net als bij Albert Heijn, snel bij zijn, want na twee keer een week verliep de actie. Ook voor MediaMarkt was de actie zeer succesvol.

Voordelen leaseauto

Het kopen van een nieuwe auto kan niet iedereen veroorloven. Deze groep mensen kunnen wel bijvoorbeeld een tweedehandsauto kopen, maar oudere auto’s gaan vaak gepaard met hogere onderhoudskosten. Een goed alternatief voor een auto kopen is dus een auto leasen. Huren is namelijk relatief duurder. Zo kan men een betrouwbare, nieuwe auto rijden zonder grote bedragen in één keer neer te hoeven leggen. Mensen die graag een tweede auto willen rijden, maar een koopauto niet kunnen veroorloven kiezen ook vaak voor lease.

Updated: 30 mei 2015 — 6:58 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme