Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Koop uw auto met vertrouwen

logo-autobedrijf-keurmerkMet vertrouwen een tweedehands auto kopen? Koop dan uw auto bij een autobedrijf welke aangesloten is bij het Autobedrijf Keurmerk.

Het Autobedrijf Keurmerk beoogd consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke autobedrijven. Hierdoor koopt u met een vertrouwd gevoel uw nieuwe auto. De aangesloten autobedrijven moeten zich houden aan de wet- en regelgeving en de kwaliteitseisen die Autobedrijf Keurmerk stelt. Hierdoor koopt u niet alleen een goede auto maar kunt u ook terug als er zich een probleem voordoet. Geeft het autobedrijf geen gehoor aan uw klachten dan kunt u terugvallen op de geschillencommissie welke onafhankelijk uw zaak gaat onderzoeken. Autobedrijven welke het keurmerk voeren hebben het beste met u voor en hebben service hoog in het vaandel. Een goede naam kan alleen opgebouwd worden door goede service te verlenen.

Een auto kopen is altijd een grote investering en u wilt dat dit een goede investering is. Koop daarom een auto bij een autobedrijf welke voldoet aan de kwaliteitseisen die Autobedrijf Keurmerk stelt. Dit geeft meer vertrouwen en zekerheid.

Kijk voor meer informatie op de website van Autobedrijf Keurmerk

 

Updated: 15 januari 2015 — 9:40 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange