Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Meer geld voor je schadeauto

auto-met-schadeVeel mensen denken dat een schadeauto niets meer waard is. Ze komen bij een Care schadeservice of een vergelijkbare partij terecht waar ze geconfronteerd worden met hoge herstelkosten. Als ze dit bedrag van de dagwaarde aftrekken dan blijft er niet veel meer over. Herstellen is vaak geen goede of zinvolle investering meer. Men besluit in veel gevallen deze dan via een advertentie op een bekende advertentiesite te verkopen waar men in veel gevallen een laag bod op doet.

Gelukkig zijn er nog andere manieren om een schadeauto te verkopen waar je niet alleen snel van je auto af kunt zijn maar bovendien ook nog eens de beste prijs er voor vangt. Dit komt doordat schadeherstelbedrijven zelf een bod kunnen uitbrengen op een auto met schade. Schadeherstelbedrijven kunnen namelijk tegen inkoopsprijs de schades herstellen. Een schade die getaxeerd is op 2500 euro kunnen zij soms wel voor 350 euro inkoop herstellen. De meeste kosten gaan in de arbeid zitten en het personeel hebben ze al betaald. Hierdoor kunnen deze bedrijven ook een beter bod doen op jou auto. Je verkoopt je auto met schade dus voor meer geld.

Ontvang een gratis en vrijblijvend bod op je schadeauto en verkoop hem alleen als het bod je ook bevalt. Dezelfde dag kun je de auto nog verkopen! Ook verkopen is gratis.

Meer informatie vind je op http://verkopenschadeauto.nl/

Het bod is gegarandeerd en daarmee de gegarandeerde verkoopprijs. Vooraf weet je dus precies wat je auto waard is en wat je er voor terug krijgt. De auto wordt netjes opgehaald, gevrijwaard en afgerekend. Alleen RDW erkende bedrijven kunnen bieden waardoor je de auto veilig kunt verkopen.

Updated: 2 december 2014 — 10:05 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme