Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Bij Rijschool Motion in Almere haal je snel je rijbewijs

Persoonlijke aandacht is bij het volgen van rijlessen erg belangrijk. Geen leerling is immers hetzelfde. Bij Motion Autorijschool in Almere staat de leerling voorop! Je kunt ervoor kiezen om een voordelig pakket te nemen, maar uiteraard is het ook mogelijk om losse rijlessen te volgen. Als je dit liever hebt kunnen we ook samen met jou een persoonlijk pakket samenstellen.

Niet de eerste de beste!

Natuurlijk wil je voor je lesgeld goede kwaliteit lessen krijgen. Leren rijden in een betrouwbare, nette auto is vanzelfsprekend ook van groot belang. We zijn er trots op dat we van onze oud leerlingen een geweldige beoordeling hebben gekregen: zij gaven ons een 9.5 voor prijs/kwaliteit verhouding, en voor kundigheid van de instructeur. Ons slagingspercentage voor het eerste examen ligt op 88%. Wij bieden dus behalve ruime ervaring ook een zeer goede kwaliteit.

Jong geleerd….

Vanaf 1 november 2011 is het toegestaan om rijles te volgen vanaf 16 ½ jarige leeftijd. Vanaf je 17e verjaardag mag je al je praktijkexamen afleggen voor je rijbewijs. Hoe jonger je bent, des te makkelijker je leert.
Ben je nog onder de 18 en heb je je rijbewijs gehaald, dan moet je wel begeleid worden door een zogenaamde coach: iemand die al langere tijd over een geldig rijbewijs beschikt. Deze coach moet wel officieel aangemeld worden via RDW. De begeleiderspas kost €35 en zal binnen 10 werkdagen worden opgestuurd na betaling en aanmelding.

Theorie

Onlosmakelijk verbonden met het rijbewijs is kennis van alle verkeersregels en verkeerswetten: de theorie. Vanaf je 16e mag je al beginnen met je theoriecertificaat.
Wij bieden je een compleet pakket aan, bestaande uit een theorieboek en een praktijkles van 6 uur. Je krijgt bij aanmelding ook een inlogcode voor onze website waar je gedurende 10 uur proefexamens kunt afleggen.
Heb je hierna nog vragen of twijfel je of je het theorie examen wel zult halen dan is het mogelijk om individuele les te krijgen. Informeer gerust naar onze voordelige tarieven!

Updated: 11 november 2016 — 12:39 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange