Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Verkoop je auto snel via een autoveiling

Snel je auto verkopen via een autoveiling!

Wist je dat de autoveiling de snelste manier is om je auto te verkopen? De autoveiling is een nieuwe en zeer doeltreffende manier om van je auto af te komen en levert bovendien de beste prijs op. Lees hieronder hoe het in zijn werking gaat.

auto-verkopen-gratis

De beste prijs

Je auto verkopen voor de beste prijs, wie wil dat nu niet? De kracht van de autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen is dat er een zeer groot netwerk aan autobedrijven is. Het netwerk telt meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven welke bovendien gescreend zijn. Je verkoop dus niet alleen veilig je auto maar ook voor de beste prijs. De beste prijs wordt behaalt door de auto in een keer voor te leggen aan meer dan 5000 autobedrijven. Zij krijgen 24 uur de tijd om in de veiling een bod uit te brengen. Na deze tijd sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod bekend gemaakt.

 

Verkopen of niet verkopen

Na 24 uur ontvang je het hoogste bod uit de veiling. Het bod dat je ontvangt is de prijs die je er ook daadwerkelijk voor krijgt bij de verkoop. Verplicht om de auto te verkopen ben je niet want het bod is vrijblijvend. Valt het bod tegen dan verkoop je natuurlijk niet je auto. Is het bod interessant dan en wil je de auto verkopen, dan hoef je slechts op ‘bod accepteren’ te drukken en de verkoop wordt in gang gezet.

 

Veilig verkopen

Alle aangesloten autobedrijven zijn RDW erkend en gescreend. De screening houdt onder andere in dat de autobedrijven betrouwbaar zijn en een goede reputatie hebben. Het voordeel van RDW erkende bedrijven is dat ze direct de auto kunnen vrijwaren en op naam kunnen zetten van het autobedrijf. Dat betekent dat zij dus zelf de auto kunnen overschrijven. Voor jou betekent dat dat de wegenbelasting stopt en de teveel betaalde wegenbelasting automatisch weer wordt teruggestort. Het bod waarmee je akkoord bent gegaan is dan ook het bedrag dat je krijgt uitgekeerd wanneer je de auto overdraagt.

 

Makkelijker kan niet

De autoveiling is de makkelijkste en snelste manier om je auto te verkopen. Bovendien krijg je er de beste prijs voor terug. Het mooiste van alles is dat je bovendien geen cent betaald! De autoveiling is namelijk 100% gratis en vrijblijvend. Verkopen is dus ook niet verplicht.

 

Gratis auto verkopen? ga naar de website van Gratis Mijn Auto Verkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme