Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Vervoersopties naar Eindhoven Airport

Gaat u binnenkort op reis via Eindhoven Airport? Hebt u nog geen idee met welk vervoersmiddel u het beste naar de terminal gaat? We zetten enkele vervoersopties voor u op een rij.

 

Welke vervoersopties hebt u om op Eindhoven Airport aan te komen?

Er zijn verschillende opties, onder andere:
• met openbaar vervoer,
• een beroep doen op uw kennissen,
• met de taxi
• of met uw eigen auto gaan.

Met openbaar vervoer

Eindhoven Airport is makkelijk te bereiken met de bus. De terminal zit meteen naast de bushalte. De luchthaven is vanaf Eindhoven CS met bus 400 en 401 bereikbaar en deze reis duurt 20 minuten.

 

Een beroep doen op uw kennissen

Dit kan een voordelige optie zijn. Echter, zodra u het totaal plaatje onder de loep neemt is het vaak genoeg gunstiger om te kiezen voor openbaar vervoer of voor parkeren bij Eindhoven Airport. Wanneer u gebracht en later weer afgehaald wordt moet uw familielid of kennis heen en weer rijden. Dit is niet alleen vermoeiend voor de bestuurder, maar de brandstofkosten kunnen ook heel duur uitkomen.

 

Met de taxi

Heeft u geen kennissen waarop u een beroep kunt doen? Misschien dan met de taxi. U hoeft dan niemand te vermoeien voor de reis en u wordt voor de terminal afgezet. Het nadeel van een taxi is natuurlijk de prijs.

 

Met uw eigen auto gaan

In dit geval hebt u wel een veilige parkeerplek nodig voor uw wagen voor al die dagen. In vele gevallen moet u hiervoor de hoofdprijs betalen. Het loont dus om uit te kijken naar de voordeligste prijzen voor parkeren bij Eindhoven Airport. En natuurlijk is het ook lekker om 2 uur in de nacht niet op zo een parkeerterrein te staan, maar gebracht te worden. Eazzypark – Parkeren LuchthavenEindhoven is een aanbieder van parkeerplaatsen die dat ook doet. De chauffeur zet u voor de juiste vertrekhal en dat is natuurlijk wel prettig.

U draagt uw auto met sleutel dan over aan de chauffeur, hij rijdt uw auto vervolgens
naar het bewaakt en omheind parkeerterrein. Deze chauffeurs helpen u graag met uw bagage. Op de dag van terugkomst zorgt de chauffeur ervoor dat uw auto klaarstaat voor de aankomsthal.

Updated: 22 juni 2016 — 7:52 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme