Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Waarom moet jij een auto huren?

Wanneer je lekker een dagje of weekendje weggaat, heb jij dan zin om met het openbaar vervoer te moeten gaan? Niet iedereen staat hierom te springen. Als je dan een lekker weekendje weg gepland hebt, kan het maar net zo zijn dat die dag iemand voor de trein wil springen. Daar gaat je kostbare tijd. Heb je voor niks vrij genomen. Een auto huren is dan toch wel een hele goed optie!

Vrij

Je hebt de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. Je zit niet vast aan bus tijden of tijden van de trein. Geen stress of je de bus wel haalt. De meeste mensen plannen zo een weekendje of vakantie helemaal uit. De ene dag gaan we shoppen in een bepaalde stad, de volgende dag gaan we naar het pretpark. Wanneer je dit allemaal met het openbaar vervoer moet doen, is een auto misschien ook nog wel goedkoper dan al die bus -en treinkaartjes en als het heel laat wordt een taxi. Als je een auto huurt heb je dus de vrijheid om te kiezen waar je heen wilt en hoe laat je vertrekt.

Bagage

Als je een auto huurt hoef je niet de hele dag te sleuren met al je bagage. Een tas voor een weekendje weg zal niet heel zwaar zijn. Maar wanneer je een hele week gaat en afhankelijk bent van het openbaar vervoer is het toch wel een flink gesjouw. Ook kan het zo zijn dat wanneer je bagage met een bus of taxi vervoert wordt, de koffer er slechter uitkomt dan dat zou moeten. Wanneer je een eigen auto hebt ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Je hebt dan het gemak en een veilig gevoel als het op je spullen aankomt.

Bekende problemen met openbaar vervoer

Iedereen kent de problemen met openbaar vervoer wel. Er valt een bus uit, vertraging, technische storingen en aanrijdingen met personen/dieren. Al deze problemen kunnen dus ook gebeuren op de dag dat jij lekker een weekendje weg wil. Hoe zuur is het als dit juist op die dag gebeurt. En geloof me, dat geluk heb ik vaker dan ik zou willen. Een auto huren neemt deze tussenschakels weg. Wanneer je dus veel onderweg bent raad ik het zeker aan om een auto te huren!

Updated: 15 maart 2016 — 3:59 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme