Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Creatieve foto’s van je gasten op jullie bruiloft

Foto’s en bruiloften zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet gek, want je wil deze speciale dag uit je leven nog zoveel mogelijk herbeleven! Jullie als bruidspaar gaan dan ook maar al te graag op de foto heel de dag door. Die, misschien wel twee, trouwjurken heb je toch niet voor niets gekocht? De fotograaf mag geen moment vergeten vast te leggen, maar geldt dat ook voor jullie gasten? Waarschijnlijk vinden ze het helemaal niet erg, maar ook voor hen geldt dat ze er leuk op moeten komen te staan. Ze komen toch in jullie trouwboek terecht! Houden jullie niet van stijve, cliché foto’s van je gasten? Lees dan snel verder.

Plezier terugzien op de foto’s

Het moment dat de portretten en familiefoto’s worden gemaakt kan een inkakmomentje zijn. Je gasten moeten in de plooi, terwijl ze net zo’n plezier hadden. Maar waarom zou je dat plezier niet doortrekken in je foto’s? Het zijn tenslotte herinneringen voor later en het is leuk om terug te zien dat je gasten zich vermaakten! Bruiloften zijn al serieus genoeg, laten we daarom die tradities van serieuze foto’s eens varen en maak er wat leuks van. Overleg wel altijd van te voren met de fotograaf wat je wel en wat je niet wil.

Foto-activiteiten voor je gasten

Het voordeel van een tweede fotograaf is dat hij met jullie gasten op pad kan gaan om foto’s te maken, terwijl jullie bezig zijn met jullie fotoshoot met de ene trouwfotograaf. Op die manier is het een verrassing wat voor foto’s je voor je neus krijgt. De fotograaf kan naar een gave locatie in de buurt gaan of, zoals een bos, de zee of een oud gebouw. Spring met zijn alle tegelijk in de lucht als de foto wordt gemaakt, trek gekke bekken of gebruik geinige accessoires om de foto op te leuken. Wat ook een grappig idee is, is om portretten te maken van je gasten die met hun gezicht tegen glas zijn aangedrukt. De fotograaf moet het zo laten lijken alsof er geen glas aanwezig is. zie je dit niet echt zitten, dan is er altijd nog die oude vertrouwde photobooth! Zet wat props neer en de photobooth doet de rest.

Updated: 23 januari 2015 — 10:39 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange