Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Waarom permanente make-up?

Permanente make-up kan om meerdere redenen worden aangebracht. Veel mensen zijn onzeker over hun uiterlijk. Dit kan komen door onder andere opvallende littekens of ze hebben een erg negatief zelfbeeld. Ook door medische ingrepen kunnen mensen hun zelfvertrouwen verliezen. Permanente make-up kan dan een uitkomst bieden. Stel dat je totaal geen wenkbrauwen hebt en daardoor weinig uitdrukking? Dan is het mogelijk om je wenkbrauwen middels micropigmentatie te laten zetten. Dit is een vernieuwde vorm van permanente make-up. Met micropigmentatie kun je een permanente eyeliner of lipliner laten zetten, maar ook littekens camoufleren en een hazenlip reconstrueren. Het biedt veel mogelijkheden om je zelfvertrouwen weer terug te geven. Ook na een borstoperatie is het middels micropigmentatie mogelijk om deze weer te herstellen.

 

Voordelen

Naast de bovengenoemde voordelen zitten er nog meer voordelen aan permanente make-up van Nouveau Contour.

  • Het bespaart je gigantisch veel tijd. Je hoeft niet meer uren voor de spiegel

    pretty-woman-635258_640

  •  te staan om je make-up aan te brengen en om het perfecte lijntje boven je oog te krijgen. Het verkrijgen van de perfecte wenkbrauw is lastig met een potlood, laat staan dat dit twee keer

  • identiek moet gaan doen. Met permanente make-up draai jij je ‘s ochtends gerust nog een keer om.

  • Geen uitloop. Een heel groot voordeel is dat je geen uitloop van je make-up hebt. Het zit er nog net zo goed op als in het begin van de dag. Je krijgt ook geen last van vlekken. Dit betekent dat jij zo gek en raar kunt bewegen als je zelf wilt, je make-up blijft er gewoon op zitten.

  • We hebben het hierboven al een keer genoemd, het is namelijk goed voor je zelfvertrouwen. Je voelt je zelfverzekerder. Veel mensen gaan lekkerder in hun vel zitten na het aanbrengen van permanente make-up. Daarnaast kun je de wereld aan! Regenbui? Geen probleem, je make-up blijft waar het hoort.

  • Sporten tot je een ons weegt. Hoe vaak gebeurt het wel niet. Je hebt je helemaal in het zweet gewerkt en er geen moment bij stil gestaan hoe je eruit ziet. Na je heftige workout kom je in de kleedkamer en merk je op dat je make-up overal zit, maar niet meer op de plaatsen waar het hoort. Hier heb je met permanente make-up geen last van.

  • Geen voorbereiding nodig. Wil je snel even een boodschapje doen? Prima, je ziet er toch al goed uit en jij hoeft je make-up niet bij te werken. Velen gaan de deur niet uit zonder hun make-up te doen. Je weet nooit wie je tegenkomt. Gelukkig ben jij overal op voorbereid.

 

Specialist

Laat je permanente make-up wel zetten door een gecertificeerde specialist. Het doet absoluut geen pijn en het is niet te vergelijken met een tatoeage, maar het moet wel zorgvuldig gebeuren. De apparatuur moet gereinigd zijn en degene die het aanbrengt moet weten hoe hij of zij er mee om moet gaan.

 

Updated: 13 december 2016 — 8:25 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme