Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Wat is micropigmentatie?

Micropigmentatie staat ook wel bekend als permanente make-up, dit is een naam die je waarschijnlijk meer zegt dan micropigmentatie. Door middel van deze methode worden pigmenten in de eerste laag van de huid aangebracht met een hele dunne naald. Je zou het kunnen vergelijken met tatoeëren, alleen is het wel iets totaal anders. Toch denken veel mensen meteen aan tatoeëren. Bij het zetten van een tatoeage of het tatoeëren van je wenkbrauwen of eyeliner gaat de naald een stukje dieper in je huid. Tatoeages worden in de derde laag van de huid aangebracht, bij micropigmentatie werken ze met andere pigmenten en is de apparatuur een stuk fijner. Micropigmentatie is daarnaast ook minder gevoelig dan het laten zetten van een tatoeage.

Waarom kiezen voor micropigmentatie?

Permanente make-up of micropigmentatie biedt voor veel dames een uitkomst om het dagelijkse ochtendritueel te vergemakkelijken. Wanneer je eenmaal kiest voor permanente make-up kies je voor een kleine ingreep die grote gevolgen kan hebben. Je kunt je gezicht en uitstraling subtiel corrigeren. Je ziet duidelijk verschil zonder dat je hier een grote ingreep voor hoeft te ondergaan. Eigenlijk leg je accenten op je natuurlijke schoonheid, denk bijvoorbeeld aan permanente make-up op je ogen om meer te stralen.

Tegenwoordig zijn er veel mensen die een negatief zelfbeeld hebben, in sommige gevallen kan deze vorm van make-up dan bijdragen aan meer zelfvertrouwen. Meer zelfvertrouwen kan tot een actievere levensstijl leiden.

Los van deze voordelen bespaart het veel dames ook een hoop tijd in de ochtend en je ziet er op elk moment van de dag uit alsof je je make up net aangebracht hebt. Of je nu intensief aan het sporten bent of een avondje naar de bioscoop gaat; jouw make-up zit alsof je het net aangebracht hebt.

Naast micropigmentatie om jezelf wat mooier te maken is er ook dermapigmentatie. Dit is speciaal voor mensen die een littekens willen verbloemen of pigmentvlekken willen laten camoufleren.

 

Wanneer wordt het toegepast?

De meest voorkomende toepassingen voor micropigmentatie zijn de volgende:

  • Opvullen van wenkbrauwen

  • Andere vorm van wenkbrauwen

  • Permanente eyeliner of lipliner

  • Vollere loppen

  • Wimperverdikking

Updated: 17 september 2015 — 8:07 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange