Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Een balans tussen focus en fun op kantoor

Een dag werken ziet er tegenwoordig niet meer precies hetzelfde uit als tien jaar geleden. Mensen hebben andere behoeftes gekregen en dit is terug te zien op de werkvloer. Werknemers willen zelf bepalen waar, wanneer en hoe ze werken. Ze hebben behoefte aan meer flexibiliteit en afwisseling. Werk en ontspanning zijn nauw met elkaar verbonden. Het gaat meer om de kwaliteit van het geleverde werk dan om aanwezig zijn en uren maken. Dit is allemaal mogelijk dankzij ontwikkelingen binnen de technologie. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en vrijheid.

Flexibel dankzij technologie
Het fenomeen waarover we spreken wordt ook wel ‘Het Nieuwe Werken’ genoemd. Werknemers hebben behoefte aan een betere balans tussen hun werk en privéleven. Ze willen zelf de uren kunnen indelen zodat ze bijvoorbeeld makkelijker kinderen op kunnen halen van school. Of ze willen af en toe vanuit huis of een flexplek kunnen werken. Ook is ontspanning tussen het werken door belangrijk zodat er meer productiviteit ontstaat. Deze behoeftes kunnen tegenwoordig makkelijker worden gerealiseerd omdat er meer mogelijk is dankzij technologie. Werknemers kunnen vanaf een andere plek dan kantoor werken op een laptop, tablet of smartphone. Ze kunnen vaak makkelijk inloggen op een bedrijfsnetwerk.

Werk en fun combineren
Het wordt steeds belangrijker dat er buiten werken ook ontspanning is op de werkvloer. Het is bewezen dat het spelen van bijvoorbeeld een spelletje de creativiteit en productiviteit van een werknemer verhoogt. Ook zorgt het voor een betere werksfeer. Een potje darten of gamen in de pauzes, een balletje slaan met een klant, het komt steeds vaker voor op kantoor. Dit is niet zo gek, werk kan soms voor een hoop stress zorgen en je hebt je focus hard nodig. Daarom is het belangrijk dat je dit tussendoor even van je af kan zetten door middel van ontspanning. Daarbij komt, wanneer leer je je collega’s nou beter kennen dan tijdens een wedstrijd van je favoriete spel?  

Deze manier van werken klinkt als een optie die je alleen kunt ervaren als je op een kantoor werkt. Toch is dit niet het geval. Ook als bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer kun je deze combinatie van werk, flexibiliteit en fun ervaren. Bij Frame21 kun je een kantoor, flexplek of vergaderruimte huren met vele extra’s. Onder deze extra’s valt ook ontspanning en gezelligheid, zoals de golfbaan in de Club Lounge en de ballenbak voor volwassenen. De ideale werkplek voor focus en fun.  

Updated: 8 maart 2017 — 8:17 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange