Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Mobiele wc’s van professionele verhuurders

Het is weer zomer en dat betekent dat ook de festivals en allerlei andere buitenactiviteiten plaatsvinden. En dat zijn er tegenwoordig steeds meer! Vroeger had je alleen een paar grote festivals in Nederland, maar nu zijn er in bijna elke gemeente regelmatig verschillende dingen te doen, van de traditionele braderie tot foodtruck festivals en andere hippe events. Het zijn leuke evenementen die altijd heel veel publiek trekken, maar andere aspecten, zoals de facilitaire voorzieningen worden nog wel eens vergeten. Het gevolg is dat er te weinig wc’s zijn en dat deze mobiele toiletten als snel vies en onaangenaam zijn.

Slimme keuze

Het hoeft natuurlijk niet op zo’n manier te gaan want er zijn allerlei leveranciers van mobiele wc’s zoals toiletwagens en plaszuilen die alle zorgen uit handen nemen van de festivalorganisatoren. Een toilet huren bij zo’n gespecialiseerd bedrijf is gewoon een slimme keuze. Zij leveren de benodigde toiletten op basis van het aantal mensen dat er wordt verwacht. Een goede toiletwagen heeft al snel een capaciteit van enkele honderden personen, en bij meer mensen kunnen er altijd meerdere mobiele wc’s geleverd worden. De leverancier zorgt ervoor dat het toilet eventueel wordt aangesloten op riolering en waterleiding en dat de mobiele wc’s na afloop van het event weer worden gereinigd en verwijderd. Ook is het vaak mogelijk om een toiletjufvrouw in te huren voor extra opbrengsten.

Eersteklas tijdelijk sanitair

Overigens zijn deze wc’s niet alleen ontwikkeld voor evenementen want ook voor kleinschalige feesten (bijvoorbeeld een bruiloft) zijn er mobiele wc’s beschikbaar die men kan huren. Denk hierbij aan toiletcabines zoals de welbekende dixi, die we ook veel signaleren op bouwplaatsen en andere locaties waar men tijdelijk sanitair moet huren. De verhuur van mobiele wc’s heeft zich ontwikkeld tot een professionele bedrijfstak waar serieuze ondernemers eersteklas tijdelijk sanitair willen verhuren. Via Google kunt u deze bedrijven opzoeken, er zit er altijd wel eentje in de buurt.

Updated: 16 juni 2016 — 11:29 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme