Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Professionele bedrukking voor je bedrijf

Tegenwoordig wordt er veel waarde gehecht aan bedrijfskleding om je naam en logo uit te dragen aan je doelgroep of passanten. Zo maak je meteen een bepaalde indruk en weten de mensen precies voor wie je werkt.

Nieuw bedrijf

Je hebt net een nieuwe horecazaak opgezet en je wilt dat je personeel er tip top uit ziet omdat het helemaal bij de huisstijl van jouw onderneming hoort. Vooral in de beginperiode is het belangrijk dat je een naam vestigt, zodat passanten en gasten weten welke horecazaak er gevestigd zit. Ook de bedrijfskleding draagt eraan bij hoe zij het bedrijf zien. Wanneer je personeel alleen in een eigen meegebracht t-shirt loopt, draagt dat niet de uniformiteit uit. Juist als het personeel er uniform uitziet, ziet het er als een geheel uit. Dit creëert ook onder de gasten een gevoel van vertrouwen. Als je een chique horecazaak hebt opgericht dan is een overhemd een mooi voorbeeld van hoe het zou moeten zijn. Een mooi logo van het bedrijf op de borst draagt orde en netheid uit.

Nieuwe logo’s

Ben je als bedrijf klaar om een nieuw logo te introduceren en wil je dit ook aan de buitenwereld bekend maken. Het is dit ook mogelijk om een nieuwe badge te laten ontwerpen bij Merchandising Concepts voor de bedrijfskleding. Deze worden met op een professionele aan de stof geborduurd of geweven voor gedetailleerdere logo’s, zodat de kleding en de badge een geheel vormen. De stoffen zijn van duurzame materialen, waardoor het ook over een langere tijd nog erg mooi eruitziet. De stiksels zijn hoogwaardige kwaliteit en zelfs bij intensief gebruik zijn er weinig sporen te zien van slijtage.

Complete verandering

Ben je van plan om een complete huisstijl, logo of naam te veranderen van het bedrijf? Ook bedrijfskleding moet in deze worden veranderd. Deze kleding kun je helemaal op maat voor je laten fabriceren. De medewerkers van Merchandising Concepts kun je te allen tijde raadplegen voor een advies op maat. Zij zullen een offerte opstellen tegen een eerlijke prijs, waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Sportkleding

Voor complete sportteams kan er ook kleding worden bedrukt op verschillende mogelijkheden. De bedrukkingen zijn erg duurzaam, zelfs na veelvuldig gebruik en het regelmatig wassen blijven de bedrukkingen nog steeds erg mooi van kwaliteit en kleur. Zo kan je kiezen uit een zeefdruk, dit is de meest gebruikte druktechniek. Er worden logo’s, afbeeldingen of teksten bedrukt op de meest uiteenlopende kleding, van shirts, broeken, hoeden jassen enzovoort. Daarnaast kan je ook kiezen voor direct to garment printing, waardoor de bedrukking reststreeks op de stof terechtkomt.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal indirecte drukmogelijkheden, zoals een plastisol transfer. Dit wordt speciaal voor sportkleding gebruikt, omdat heel duurzaam is, een goede dekking biedt en het ook mee kan rekken met de kleding. Daarnaast bestaat er ook nog de flexdruk, deze bedrukking geeft een fluweelachtig gevoel dat erg mooi van kwaliteit is. Als laatste bestaat er nog de sublimatie, deze wordt speciaal voor synthetische stoffen als polyester en acrylaat gebruikt, wat voornamelijk wordt gebruikt voor sportkleding.

 

Updated: 15 juni 2016 — 11:21 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange