Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Waarom energie vergelijken?

Je wordt er bijna dagelijks mee doodgegooid: het vergelijken van energie. Je kunt het op tal van websites doen en iedereen belooft onderscheidend te zijn. Daarnaast schreeuwt elke leverancier dat ze de beste en goedkoopste zijn en tevens de beste service leveren. Uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer en blijf je uit het gemak maar bij je huidige leverancier, ongeacht of je te veel betaalt of niet. Voor je energieleverancier natuurlijk hartstikke goed en leuk, maar voor je portemonnee waarschijnlijk wat minder. Als jij al tijden bij dezelfde leverancier zit, weet je bijna zeker dat je ergens anders veel goedkoper uit kan zijn. Hoe je dat weet? Omdat veel energieleveranciers werken met een instaptarief en dit is goedkoper dan wanneer jij al vijf jaar bij dezelfde leverancier zit. Het loont dus om over te stappen. Je moet je alleen wel goed laten informeren en niet tegen de eerste de beste aanbieding ja zeggen. Dat is waarom er dus  zoveel energievergelijkers zijn. Zij proberen je te helpen bij het zoeken naar de beste leverancier. Vooral op zakelijk gebied kan dit heel erg veel voordelen hebben. Zakelijke energie is namelijk goedkoper dan particuliere energie. Het is feitelijk dezelfde energie natuurlijk, alleen betaal je er zakelijk een stuk minder voor. Ben je ondernemer? Dan kun jij nog meer voordeel halen uit de energie. Je kunt namelijk het zakelijke tarief ook voor thuis gebruiken. Iedereen met een KvK-nummer kan genieten van zakelijke energie, zowel op het bedrijf als thuis! Dat is toch ideaal?

 

Welke energieleverancier is het beste?

Waarom energie vergelijken? Omdat iedereen wil weten welke energieleverancier bij hem of haar past. Dit hangt van een aantal factoren af. Er wordt gekeken naar hoeveel energie je verbruikt. Je kunt je voorstellen dat een machinefabriek of een productiebedrijf veel meer energieverbruikt dan een administratiekantoor of een reclamebedrijf. Dit komt door de vele machines die stroom nodig hebben om te blijven draaien. Verder wordt er gekeken of je één aansluiting hebt of meerdere aansluitingen. Ga je naar een gemiddelde energievergelijker, dan krijg je zeker een goed beeld van de verschillende prijzen, maar je weet nog steeds niet wat nu het beste voor jou is. Daarom zijn er energievergelijkers die een stapje verder gaan dan alleen prijzen vergelijken. Zo kun je zakelijke energie vergelijken bij Gazprom Energy. Zij geven je advies op maat. Op die manier weet je precies wat er wel en niet past bij jouw bedrijf. Bij het overstappen van energieleverancier hoef je verder ook niks te doen, bijna alles wordt voor je geregeld.

 

Doe meer met je geld

Door jaarlijks even tijd te steken in het onderzoeken van de verschillende leveranciers, kun je veel geld besparen. Met dat geld kun je weer veel andere dingen doen. Dit kun je gebruiken om je bedrijf verder te laten groeien en om te investeren. Je bent er even twee uurtjes zoet mee om alles goed uit te zoeken, maar dan heb je ook wat. Of je laat je

gewoon adviseren natuurlijk, dat is nog verstandiger. Het kost je dan wel een beetje geld, maar dat verdien je dubbel en dwars terug met de lagere energiekosten.

 

light-774530_640

 

Updated: 3 november 2016 — 1:02 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme