Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

De multifunctionele printer

De benaming zegt het al, de multifunctionele printer doet meer dan afdrukken alleen. Dit type printer wordt veel binnen het bedrijf gebruikt en verschilt van de all-in-one printers voor consumenten. De all-in-one printer is doorgaans een printer waarmee je kunt scannen, printen en afdrukken, in kleur of in het zwart/wit. De multifunctionele printer voegt hier (bij de meeste merken printers) nog een extra aantal functies aan toe. Dit maakt dit type printer tot en ideaal apparaat voor op het kantoor.

De extra functies van een multifunctionele printer

Met een goede multifunctionele printer voor het bedrijf kun je presentatieborden, documenten en zelfs bijvoorbeeld posters afdrukken. Dit type printer beschikt over een ruim magazijn voor papier en je kunt doorgaans verschillende formaten papier inladen en uiteraard bedrukken met de machine. De meeste multifunctionele printers zijn in staat om een veelvoud aan papier formaten te gebruiken en te bedrukken. Voorbeelden van de formaten die je kunt gebruiken zijn: A4, A5, A6 en B5 en C5. Hiermee kun je volledig uit de voeten wat betreft het afdrukken van een groot aantal verschillende documenten.

Kiezen voor de juiste multifunctionele printer

Het kiezen voor de juiste printer voor thuis of voor binnen het bedrijf is uiteraard sterk afhankelijk van jouw wensen en eisen wat betreft de nieuwe apparatuur. Wil je een printer met een hoge werksnelheid? Of kies je liever voor een apparaat dat wat tijd nodig heeft om op te warmen en mogelijk op energie bespaart? Print je in kleur of alleen in zwart/wit? Merken als Canon en KYOCERA bieden een groot aantal verschillende soorten desktop en op zichzelf staande printers op de markt met een grote functionaliteit. Vind je het lastig om een keuze te maken uit het enorme aanbod printers? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Updated: 10 november 2018 — 2:37 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme