Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

De verschillende KYOCERA printers

Het Japanse bedrijf KYOCERA produceert al lang niet meer geluidsapparaten alleen. Ook op de printermarkt heeft het een steeds meer vooraanstaande rol weten te spelen. Dat doet het overigens niet zomaar: het bouwt voort op de jarenlange expertise in elektronica en op de kennis van het overgenomen bedrijf Mita Industrial.

Hierbij focussen de KYOCERA printers op duurzaamheid, beveiliging, een voordelige TCO, een uitmuntende beeldkwaliteit, moderne mogelijkheden zoals mobiel printen en hoogwaardige keramische onderdelen met veel betere eigenschappen dan wat we van klassieke printers gewoon zijn. Met het ruim assortiment aan KYOCERA printers vallen de verschillende modellen niet zomaar op te sommen. Wel kunnen we ze eenvoudig onderverdelen in vier verschillende types.

Zwart-wit printers van KYOCERA

KYOCERA produceert voornamelijk duurzame zwart-wit printers met een focus op de zakelijke markt. Het gaat om modellen die vaak voordeliger zijn dan kleurenlaserprinters. Ook deze modellen zijn voorzien van duurzame keramische onderdelen, een duurzame drum en een economisch voordelige tonercartridge. In deze categorie vinden we verschillende modellen die al dan niet voorzien zijn van een hoogwaardig beeldscherm. In de eerste plaats gaat het om de reeks ECOSYS P2 (P2235dn, P2235dw, P2040dn en P2040dw). Voor wie het een tikkeltje meer mag zijn, is de reeks ECOSYS P3 dan weer een aanrader (P3045dn, P3050dn, P3055dn en P3060dn). Ieder model heeft hierbij zijn eigen printsnelheid, een eigen opstarttijd en een maximale papiercapaciteit. Ook functionaliteiten zoals mobiel afdrukken of printen vanaf de cloud zullen het keuzeproces beïnvloeden.

De KYOCERA kleurenprinters

De KYOCERA kleurenprinters focussen voornamelijk op kleine of middelgrote kantooromgevingen en kennen een hoge kwaliteit. Het gaat om stille toestellen die bovendien ook in een compact jasje komen. Ze werden gemaakt op basis van duurzame componenten en zijn dan ook extra energie-efficiënt. Een voorbeeld van zo’n model is de KYOCERA ECOSYS P5021cdn met een afdrukresolutie van 1200 dpi. Voor wie graag een hogere afdruksnelheid heeft, is er dan weer de KYOCERA P7035cdn. Indien tot slot een KYOCERA A3-kleurenprinter gewenst is, is de KYOCERA ECOSYS P8060cdn de beste keuze.

All-in-one zwart-wit KYOCERA printers

Scannen, faxen, kopiëren: dat doe je toch allemaal liefst vanaf een enkel toestel? Met de KYOCERA all-in-one zwart-wit printers kan het. Ook kan het geheel voorzien worden van slimme scansoftware om nog eenvoudiger documenten op te slaan en te beheren. In deze categorie KYOCERA printers vinden we onder andere de KYCOERA M2020dn en de TASKalfa 9002i. Het paradepaardje binnen dit segment is en blijft echter de TASKalfa 3011i waarmee je niet alleen over een multifunctioneel toestel beschikt maar bovendien ook razendsnel kan printen, ongeacht of je dat nu wenst te doen in A4, A5R of zelfs A3!

Kyocera all-in-one kleurenprinters

Voor wie enkel het beste goed genoeg is, zijn er de KYOCERA all-in-one kleurenprinters. Ook hier kan je eenvoudig kopiëren, faxen en scannen. Zowel printen als kopiëren doe je nu echter volledig in kleur. Andermaal gaat het om een wel heel ruim en uitgebreid aanbod waarbij een en ander afhankelijk is van de voorkeuren. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar een all-in-one kleurenprinter voor een beperkte kantoorruimte is er de KYOCERA Taskalfa 2552ci met een printsnelheid van 25 ppm. Voor zij die een hogere printsnelheid wensen, is er dan weer de KYOCERA Taskalfa 6052ci waarbij je tot dubbel zoveel kan printen per minuut. Hoe dan ook vind je vast een KYOCERA printer die bij jouw wensen past.

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme