Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Uitbesteden ICT diensten

Als ondernemer heb je vaak een bepaald doel voor ogen. Je streeft ernaar ergens het beste of grootste in te worden. Natuurlijk zijn dit ambities voor de langere termijn. Tenzij jij een miljoenen bedrijf of ander goed lopend bedrijf hebt overgenomen, begin je onderaan de ladder. Je moet klanten binnen halen en je eigen zaak opstarten. Dit kost tijd en energie, maar gelukkig heb je dat doel voor ogen en weet je waar je het allemaal voor doet. Een bedrijf starten is geen klusje dat je even snel klaart. Toen je in loondienst zat, hoefde jij niet na te denken over je loon of over het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Als zelfstandig ondernemer komen deze dingen allemaal voor je eigen rekening. Jij bent degene die de administratie bij moet houden. Je moet verschillende verzekeringen afsluiten, de belasting aangifte doen en als je meer mensen in dienst gaat nemen, krijg je ook te maken met het uitkeren van loon. Er komt heel wat verantwoordelijkheid bij kijken en het is verstandig dat je een aantal goede mensen om je heen verzamelt die je ondersteunen.

 

Groeien

Het is uiteraard de bedoeling dat je bedrijf uiteindelijk gaat groeien. Je moet vooruitgang blijven boeken en niet stil blijven staan. Hoe groter je bedrijf wordt, hoe meer zaken je moet regelen. Jij wilt natuurlijk doen waar je goed in bent en daarom is het een goed idee om overige zaken uit te besteden aan personeel of derden. Voor de receptie en administratie heb jij naar alle waarschijnlijkheid mensen voor aangenomen. Hoe groter je bedrijf, hoe meer IT-infrastructuur erbij komt kijken. Je beschikt over meerdere computers, telefoons, printers en laptops. Deze zijn allemaal aangesloten op het zelfde netwerk en beschikken over bepaalde bedrijfssoftware. Het is belangrijk dat dit goed op orde is en onderhouden wordt. Is dit niet de branche waar jij werkzaam in bent, dan is het begrijpelijk dat het een soort abracadabra is voor jou. Toch is de ICT erg belangrijk en het is makkelijk als je als ondernemer een beroep kunt doen op iemand of een bedrijf

code-820275_640

die dat allemaal voor je regelt. Er zijn genoeg bedrijven die ICT dienstverlening aanbieden. Mocht er een storing optreden, weet jij zeker dat deze binnen no-time wordt opgelost. Met een bedrijf zoals NL-XS kun jij je gerust bezig houden met je core business. Mochten er problemen optreden, lossen zij dat zo snel mogelijk op. Ze onderhouden je netwerk en zorgen ervoor dat je software up-to-date is.

 

Uitbreiden

Een goede ondernemer zit niet lui op zijn stoel af te wachten wanneer klanten naar hem toe komen. Hij benadert klanten actief, zorgt ervoor dat er voldoende werk is voor zijn medewerkers en communiceert en betrekt zijn medewerkers bij alle projecten of zaken. Het is de kunst om een goede balans te vinden tussen het uitbesteden van werk en er te staan op de momenten dat je er moet staan. Je kunt je medewerkers niet aan je lot overlaten. Samen ben je een team en tevens sterker. Als iedereen met de neus dezelfde kant op staat, kun je heel ver komen.

 

Updated: 10 juli 2015 — 5:33 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange