Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Vind drivers voor je Rockchip

rockchipDrivers nodig om je PC te koppelen aan je Rockchip device?

Op http://www.rockchip.nl/ vind je niet alleen alle drivers voor alle Rockchip processoren maar ook veel tools om meer uit je Rockchip device te halen. Daarnaast lees je over de mogelijkheden van de processoren en worden de specificaties duidelijk weergegeven.

Op dit moment is de Rockhip een van de meest populaire processoren welke in Android devices wordt gebouwd. Dit komt door te hoge compatibiliteit en de performance. De prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Een Rockchip is een alleskunner en is gebouwd op ARM Cortex architectuur. Dit staat garant voor veel kracht en een laag energieverbruik. Door zijn efficiëntie worden de processoren een stuk minder warm en zijn ze in een kleinere omgeving, zoals Android sticks, goed toepasbaar.

De Rockchip RK3288 staat klaar om de Quad Core Rockchip RK3188 op te volgend. Deze processor is gebaseerd op een ARM Cortex A12 architectuur welke een groter RAM geheugen aan kunnen en voorzien zijn van een nieuwe 3D video processor. Alhoewel de kloksnelheid niet veel hoger ligt, zijn de prestaties duidelijk verbeterd.

rk3188 rockchip          rk3288 rockchip

Updated: 14 augustus 2014 — 5:41 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange