Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

3 krachtigste decoupeerzaag merken

Decoupeerzaag merkenEen decoupeerzaag is een goeie aanwinst als je gaat klussen. Toch is het niet altijd even makkelijk om de decoupeerzaag te vinden die voldoet aan jouw eisen. Veel mensen denken dat decoupeerzagen slecht zijn en geen hoge zaagcapaciteit hebben. Dit is een grote misvatting, want er zijn wel degelijk krachtige decoupeerzagen met een hoge zaagcapaciteiten. Om de daad bij het woord te voegen zijn hieronder de drie krachtigste decoupeerzaag merken beschreven. Ook zie je welke type decoupeerzagen het meest geschikt zijn voor jou werkzaamheden. Om te beginnen met de Metabo decoupeerzagen.

Metabo decoupeerzaag

Metabo levert een erg krachtige decoupeerzaag die geschikt is voor het zagen in hout of metaal. Het vermogen van de machine is 750 watt. Iets wat voor een decoupeerzaag echt extreem hoog is. Toch is het vermogen niet de reden waarom juist dit merk zo krachtig is. Nee de Metabo STE 140 Plus decoupeerzaag heeft namelijk een erg groot zaagbereik. Het is daarmee mogelijk om een zaagdiepte van 140 mm te behalen in hout. Dat is nog niet alles, want zelfs in metaal kan die een zaagdiepte behalen van 35 mm. Iets waar andere decoupeerzaag merken nog veel van kunnen leren.

Makita decoupeerzaag

Een decoupeerzaag merk die een goede 2e plaats verdient is wel het merk Makita. Wat opvalt is dat Makita meerdere decoupeerzagen levert met een groot zaagbereik. Daarin heb je de keuze voor een beugelgreep- of T-handgreep decoupeerzaag. Het vermogen kan variƫren van 580 tot 720 watt. Ook is de zaagcapaciteit in hout 135 mm en in metaal 10 mm. Wat erg veel is, maar nog lang niet kan tippen aan de capaciteit van de Metabo decoupeerzagen.

DeWalt decoupeerzaag

DeWalt verdient de 3e plek. Dit is niet alleen vanwege zijn vermogen, maar ook weer vanwege de zaagdiepte. Ook hier geldt een zaagdiepte van 135 mm in hout en 10 mm in metaal. Voor beide decoupeerzagen van DeWalt gelden deze eigenschappen. Hij is namelijk verkrijgbaar met een beugel- of T-handgreep. Iets wat jou als klusser meer keuze geeft tijdens je werkzaamheden.

Updated: 16 maart 2017 — 3:08 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme