Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

360 graden sport camera’s

Sports camera’s zijn niet alleen voor het opnemen van actiescènes. Ze kunnen ook gebruikt worden om zowat elke type foto te maken. Sommige mensen hebben zelfs hun camera’s in de vaatwasser geladen om het interne proces vast te leggen. Maar als je veel beeldmateriaal van een actie camera wilt, dan is een goede sport camera met een 4K-resolutie absoluut de moeite waard.

 

  1. GoPro Hero 4 – Omschreven als de “meest geavanceerde GoPro ooit”, deze camera levert next-level grootheid. Het heeft een zeer krachtige processor die 4K-video kan schieten op 30fps en 1080p tot 120 fps. Naast het leveren van materiaal dat scherp is, is het ook rijk en gedetailleerd, de camera beschikt over een combinatie van krachtige nieuwe functies en technologieën die de gebruikerservaring te verbeteren.
  2. Haip Waterproof WiFi Ultra-HD 4K Action Sports Camera – Deze camera is een ultra HD 4K actie camera die is uitgerust met een 30M waterdichte behuizing. De camera kan ook draadloos werken met de afstandsbediening functie. Andere kenmerken van deze camera zijn onder meer, zelfontspanner, aan te passen belichting, datumstempel en HDMI TV-out.
  3. Sony FDR-X1000V 4K Action Cam – De FDR-X1000V Action Cam van Sony is voorzien van 4K-opname samen met 120 fps full HD slow-motion capture. Deze camcorder is ontworpen om veelzijdig te zijn, zodat je het kunt nemen waar je maar wilt, of het nu een eenvoudige wandeling in het park is of een avontuur in de bergen. Met WiFi mogelijkheden, kunnen gebruikers de camera op afstand via hun mobiele apparaat of via de RMLVR2 Live View-afstandsbediening bedienen. Met een gewaardeerde onderwaterhuis is deze camera is waterdicht en spatwaterdicht.

 

 

Updated: 24 oktober 2016 — 9:42 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange