Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Eerste e-sigaret kopen, tips

De e-sigaret begint ook in Nederland steeds meer een trend te worden net zoals in meerdere landen in Europa, waaronder Frankrijk en Italië. Een consument kiest voor een e-sigaret omdat dit een goedkopere manier van roken is. Ook is onder tussen bewezen door wetenschappelijk onderzoek door de Harvard School of Public Health dat een e-sigaret dampen minder schadelijk is voor je gezondheid dan dat je een sigaret rookt. Jaarlijks stappen steeds weer meer consumenten over op de e-sigaret om boven genoemde redenen.

Waar koop je een e-sigaret?
Ben je opzoek naar een e-sigaret, je kan er een kopen in veel verschillende winkels; supermarkt, tankstation, sigarenwinkel en webwinkel. Wanneer ik een e-sigaret wil kopen zou ik mij afvragen waar wordt je het beste geïnformeerd? In een supermarkt en een tankstation zal je zeker niet professioneel geadviseerd worden. Een sigaren winkel zal zich verdiept hebben in de e-sigaretten die hij verkoopt, dat zou een goede locatie kunnen zijn om je e-sigaret te kopen. Dan heb je nog de gespecialiseerde webwinkels die niets anders doen dan e-sigaretten verkopen, op hun website vindt je vaak al veel informatie en als je iets wil weten kun je meestal bellen. Persoonlijk zou ik mijn e-sigaret kopen bij een webwinkel waar je goed geïnformeerd wordt en contact kunt opnemen om vragen te stellen.

Het is namelijk heel belangrijk dat je juist geïnformeerd wordt om de volgende redenen:

welk onderhoud moet je precies plegen aan je e-sigaret
je moet weten hoeveel mg nicotine je in jouw e-liquid moet hebben
welke e-sigaret is het meest geschikt voor jou
hoe kun je stoppen met roken d.m.v. de e-sigaret

Meestal weten ze je bij een tankstation of supermarkt geen antwoord te geven op bovenstaande vragen, terwijl deze wel belangrijk zijn.

Wat is een e-sigaret?
Een e-sigaret is een elektrisch apparaatje dat bestaat uit een aantal lossen onderdelen, je kunt met een e-sigaret een nicotine oplossing met een smaakje dampen, deze nicotine oplossing wordt ook wel e-liquid genoemd.

Updated: 31 januari 2016 — 1:04 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange