Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Veilig achter het stuur met een autohouder voor de telefoon

Bellen achter het stuur is één van de vaakst voorkomende redenen van ongevallen op de weg. Het spreekt dan ook voor zich dat een smartphone in de hand nemen een groot gevaar is. Je hebt nog maar één hand over om te reageren op de omstandigheden wat ervoor zorgt dat je reactiesnelheid niet alleen sterk naar beneden gaat maar de effectiviteit van je reactie ook.

Blijvende bereikbaarheid

Het grote probleem is natuurlijk dat er tal van beroepen zijn waar altijd bereikbaar zijn quasi een voorwaarde is. Als er een belangrijke klant belt terwijl je achter het stuur zit kunnen die paar minuten tot je ergens een veilige plek hebt gevonden voldoende zijn om een opdracht mis te lopen. Zeker mensen die voor het werk ook vaak de baan op moeten kunnen het niet maken om de telefoon uit te schakelen. De ideale oplossing voor dit dilemma is gelukkig voorhanden! Dankzij een autohouder voor je telefoon kan je beide werelden perfect combineren. Je hebt je smartphone niet in de hand en kunt dus nog snel reageren op de weg en bovendien ben je wel degelijk perfect bereikbaar ondertussen.

De juiste telefoonhouder kiezen

Wat voor soort telefoonhouder je uiteindelijk op de kop moet tikken hangt natuurlijk in grote mate af van het soort smartphone dat je hebt. De vormen en maten van de verschillende modellen die vandaag de dag op de markt te vinden zijn lopen zo ver uiteen dat deze het juiste type zullen bepalen. Daarbij zul je ook de keuze hebben in de methode van bevestiging van jouw telefoonhouder. Heb je liever schroeven of misschien zuignappen? Een bekerhouder erbij, stangmontage of stoelmontage? Het zijn allemaal keuzes waar je voor komt te staan en waar je best wel even over kunt nadenken. Geen idee waar jouw zoektocht te beginnen? Neem dan zeker eens een kijkje bij emounting.

Updated: 29 november 2016 — 3:03 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange