Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Voordelen babyfoons

Wil je even de was ophangen? Of ben je net bezig met een van de andere kinderen terwijl de baby ligt te slapen? Dan wil je toch van uit een afstand de baby in de gaten houden. Met de nieuwste functies op de babyfoon ben je gegarandeerd van de veiligheid van je baby.

 

De beste babyfoon beschikt over de onderstaande functies.

  1. Terugspreekfunctie

Wanneer je hoort dat je kind wakker is of onrustig doet kan met deze functie tegen je kind praten om het gerust te stellen.

 

  1. Videofunctie

Met de video- of beeldfunctie kun je horen en zien wat je kind doet en wat zich afspeelt in een bepaalde reikwijdte van de camera. Een van de beste babyfoon met 3d-camera is de Gigaset PV830. Deze is ook voorzien van een speciale nightvision waardoor je de beelden uit een donkere slaapkamer met een perfecte resolutie kan zien op jou beeld.

 

  1. Optische weergave

Voorzien van een led lampje die oplicht wanneer het geluid in de ruimte waar de baby ligt boven een bepaalde niveau komt.

 

  1. Temperatuurmeting

Met ingebouwde sensoren op de babyfoon wordt de temperatuur in de babykamer constant gemeten.

 

  1. Slaapliedjes

Met deze functie kun je slaapliedjes opnemen en achter laten afspelen wanneer jij niet aanwezig bent waardoor je baby of peuter nog je stem kan horen en rustig van wordt.

 

  1. Stroom

Ook wanneer stroom uitgevallen is blijft je babyfoons werken op batterijen. De beste babyfoons hebben een batterij indicator die gaat knipperen wanneer de batterij bijna leeg is.

Updated: 30 mei 2017 — 12:00 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme