Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

De voordeligste refurbished iphone 6

Op zoek naar een goedkope versie van een iPhone of op zoek naar voordelige prijzen van een iPhone? Je kan vandaag de dag een iPhone voor de helft van de nieuwkoop prijs kopen. Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar het is echt waar. Nee, je zit dan niet opgescheept met een kapotte of een beschadigde iPhone. In tegendeel, je hebt dan een iPhone die zo goed als nieuw oogt. We hebben het hier over de refurbished iPhones.

Wat zijn refurbished iPhones?

Refurbished iPhones zijn iPhones die bestaan uit gebruikte materialen. Oude iPhones worden opgepoetst, schoongemaakt en zien er vervolgens zo goed als nieuw uit. Niet alleen heeft de oude iPhone een nieuw jasje gekregen, maar ook de binnenkant van de iPhone heeft een make-over gehad. Kapotte of beschadigde onderdelen worden vervangen of gerepareerd. Zo krijgt een iPhone een volledig nieuw leven ingeblazen en komt deze vervolgens terecht bij een nieuwe eigenaar. Er helemaal klaar voor om weer jarenlang mee te gaan.

Voordelige iPhones kopen

Wil jij een iPhone kopen tegen de meest voordelige prijzen? Dan heb je twee opties:

  • Een gloednieuwe iPhone kopen die korting heeft
  • Een refurbished iPhone kopen

Je krijgt nu al op voorhand mee dat een refurbished iPhone vele malen goedkoper uitvalt, dan een spiksplinternieuwe iPhone met korting. Dat is niet het enige wat we je kunnen meegeven. Met het kopen van een refurbished iPhone maakt je niet alleen een goede keuze voor je portemonnee, maar je maakt dan ook een goede keuze voor het milieu. Een refurbished telefoon maakt gebruik van gebruikte materialen en al ingewonnen grondstoffen. Er wordt geen beroep gedaan op het opnieuw inwinnen van grondstoffen of het opnieuw creëren van bepaalde materialen.

Wil je echt één van de nieuwste iPhones kopen?

Ga dan voor een refurbished iphone 7 of refurbished iphone 6 bij Swoop. Swoop levert iPhones tegen de meest voordelige prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme