Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

De zomer komt er weer aan!

 

Er komt een einde aan alle koude dagen en de zomer staat weer voor de deur. Wat nou als op vakantie gaan dit jaar niet lukt? In Nederland zijn er ook genoeg leuke strandtenten waar je naartoe kunt als je lekker met je billen en het zand wil zitten en een lekker cocktail wil drinken. Wat is er nou lekkerder dan wanneer de zon zich laat zijn en jij lekker op het strand ligt met een De Kuyper kamikaze cocktail?

Bloomingdale

Bloomendale is de vinden in Noord-Holland. Gewoon lekker op het terras liggen of een bed huren om lekker te zonnen, het kan hier allemaal. Hier geldt hoe hipper, hoe beter. Het is een trendy terras waar je elke zondag terecht kan voor een lekker housefeestje.

Woodstock 69

Ook Woordstock kan je vinden in Noord-Holland. De naam zegt het natuurlijk al een beetje in wat voor een stijl deze strandtent is. Bij sommige strandtenten is het gezien en gezien worden, hier geldt dit totaal niet. Je kan lekker helemaal jezelf zijn. Je kan hier genieten van de heerlijke zitkuilen met een goed technomuziekje op de achtergrond. Ieder weekend is hier wel iets te doen en soms zelf op de woensdagavond.

Whoosah

Whoosah is te vinden in Zuid-Holland. Deze strandtent is leuk omdat het personeel heel vriendelijk is. Verder is het een heel gezellig terras met fijne zomer muziek op de achtergrond. Ook hier zijn leuke feestjes te vieren. Elke zondagavond is er een house- of technofeestje. Fedde le Grand en Juan Sanchez zijn hier ook wel eens te vinden!

Mango’s

Ben je niet zo van de house en techno muziek dan kan je bij Mango’s terecht voor de Cubaanse sfeer. Daar wordt dus lekker gedanst op salsa muziek en organiseren daarom ook speciale salsa avonden. Buiten de Cubaanse invloeden, wordt er ook yoga gegeven.

Aloha

De naam verklapt al een beetje hoe de strandtent eruit ziet. Het terras is helemaal in de Hawaiiaanse stijl. Er wordt hier vooral veel biologisch eten geserveerd. Het terras is gelegen aan een sportief stukje strand. Door de goede golven kan je de hele dag rustig kijken naar de vele watersporten die daar gedaan worden.

Genoeg leuke tenten dus om een lekker cocktailtje te drinken!

Updated: 10 november 2016 — 1:23 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme