Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Offertes aanvragen kan heel gemakkelijk

Vind je het fijn om offertes met elkaar te vergelijken? Dan zit je bij ietsdoenofferte op het juiste adres. Bij ietsdoenofferte kun je namelijk heel gemakkelijk offertes met elkaar vergelijken. Eerst moet je een account aanmaken voor het plaatsen van aanvragen. Vervolgens kun je aanvragen plaatsen voor jou gewenste uitje, feestje, verhuur, kinderfeestje, of nog veel meer. Als je de aanvraag geplaatst hebt krijgen bedrijven die zich bij ons aangemeld hebben een mailtje. Als de aanvraag van jou aansluit bij een van die bedrijven kunnen ze reageren op de aanvraag van jou. Als een van de reacties van de bedrijven jou aanspreekt, kun je contact opnemen met het bedrijf en alles verder afspreken.

Voor de bezoekers van de site is het helemaal gratis om een aanvraag te plaatsen. Voor de bedrijven is het niet gratis. Ze moeten betalen voor de reacties die ze plaatsen op de aanvragen van de bezoekers. Als ze een account aangemaakt hebben kunnen ze tegen betaling reageren.

Bedrijven kunnen zich wel gratis aanmelden op onze website.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze website? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website. Wij verwerken je vraag binnen 1 werkdag. Als het nodig is nemen we telefonisch contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange