Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Opmaken van een T-shirt

Customer made shirts worden steeds populairder. Met een eigen opgetelde team deelnemen aan een evenement, competitie of noem maar op. Een eigen gemaakte shirt kan natuurlijk niet ontbreken. Op welke manier kun je het ‘eigen’ maken?

T-shirt

Allereerst is het belangrijk dat je een shirt aanschaft waar je mede teamgenoten het mee eens zijn. Binnen de shirts heb je een enorme ruime keuze. Normaliter wordt er voor een effen shirt gekozen, doordat deze naar eigen smaak opgemaakt kan worden. Maar of je kiest voor een shirt met korte of lange mouwen, een polo of een vest, dat maakt voor de opmaak absoluut niet uit.

 

Bedrukking

Shirt bedrukking is een veel gekozen manier om een shirt customer made te maken. Een leuke afbeelding, de teamnaam of op de (bij)naam van de speler met een bijhorend nummer zijn veel gekozen vormen op het shirt op te maken. De bedrukking wordt opgemaakt door verschillende technieken. Veelvoorkomende technieken hierin zijn de zeefdruk, Direct to garment printing. Plastisol transfer, Flex / bedrukbare flex en Sublimatie.

Badges

Ook wordt er vaak gekozen voor het op laten borduren of het laten weven van een badge. Een badge kun je zelf ontwerpen. Bijvoorbeeld een badge van het team logo of een badge wat je team kenmerkt.

 

Updated: 19 mei 2015 — 3:20 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange