Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Orpheus pakt groots uit

Orpheus

Orpheus viert deze maand maar liefst het 50 jarige bestaan van het theater en congres. Hiermee pakt Orpheus het grootst uit. Orpheus biedt alle andere Apeldoorners die in het jaar 2015 ook 50 worden gratis kaarten aan voor de voorstelling Magic of Motown op donderdag 12 maart. Het enige wat je moet doen, is het vertonen van een geldige legitimatie tussen 10:00 en 14:00 waarop te zien is dat jij dit jaar ook 50 wordt. Maar bij alleen het verwennen van mede jarigen houdt Orpheus het niet.

Feestdag

De grote feestdag voor de verjaardag van Orpheus wordt met heel Apeldoorn gevierd op zaterdag 14 maart. Om half 11 zal de burgemeester van Apeldoorn de feestdag openen, waarbij voor iedereen taart geregeld is. De gehele dag kan er genoten worden van leuke voorstellingen, kijkjes achter de schermen en live muziek. Deze week heeft elke inwoner een uitnodiging met bijhorende consumpties op de deurmat zien vallen. Heb je zaterdag 14 maart nog niks te doen, en ben je in voor een feestje. Dan biedt Orpheus je de perfecte dag met verschillende activiteiten. De agenda voor de dag zelf is te vinden op http://www.orpheus.nl/50jaar/.

Record

Ondanks dat Orpheus al 50 jaar bestaat, doet Orpheus het nog steeds uitmuntend. Afgelopen maand gaat dan ook de boeken in als een top maand. Niet alleen het theater, maar ook het congrescentrum beleeft een glorie tijd. Mede door deze ontwikkelingen was het mogelijk om een record aantal theaterarrangementen te boeken in één maand. Met name zorgde de bijzondere voorstelling War Horse voor het binnenhalen van een groot publiek. Orpheus heeft een breed aanbod, ook in zakelijke verhuren. Bij elk moment of elke klant wordt de juiste kwaliteit geboden. Zo neemt Orpheus een kleine groep, een arrangement voor een kleine groep of een volledig verzorgd diner arrangement even serieus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange