Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Tips voor een dagje Amsterdam

Onze hoofdstad bezoeken is altijd leuk. Of u er nu elke week komt of één keer per jaar. Een dagje Amsterdam is altijd leuk. Als u vaak in deze grote stad komt, kent u waarschijnlijk alle leuke hotspots al. Maar als u af en toe naar Amsterdam gaat, dan is het leuk om te weten welke spots een bezoekje waard zijn. Maar eigenlijk zijn alle Amsterdamse spots leuk. In dit artikel vindt u ideeën voor een dagprogramma. Van de ochtend tot aan de avond. Hopelijk vindt u hier wat inspiratie.

Tips voor de ochtend

‘s Ochtends start u de dag met een lekker kopje koffie in het centrum van de grote stad. Er zijn genoeg leuke koffietentjes. Kies een tentje die u er leuk uit vindt zien. Het is eigenlijk altijd goed. Een tip hierbij is wel, wijk een beetje van de drukke plekken af. Dan krijgt u de echte leuke hotspots: rustiger, persoonlijker en kleinschaliger. Na de kop koffie kunt u lekker gaan winkelen in de vele winkelstraten die Amsterdam heeft. Kiest u voor de Leidsestraat met alle grote modemerken of voor de kleinere boetiekjes in De Negen Straatjes? Het ligt er maar net aan waar u meer van houdt. In Amsterdam is alles mogelijk.

Tips voor de middag

Na de ochtend shoppingsessie gaat u lekker lunchen. Hiervoor kunt u terecht bij veel verschillende restaurantjes. Als u dichtbij de Leidsestraat wilt blijven om ook ‘s middags nog te shoppen, kunt u ervoor kiezen om op het Leidseplein te gaan lunchen. Wat u ook kunt doen is lunchen bij een café iets naast het Leidseplein. Bijvoorbeeld bij Theater Bellevue. Hier zit u met lekker weer op het terrasje aan de gracht. U kunt na de middaglunch, natuurlijk weer gaan shoppen. Maar u kunt ook naar één van de vele buurten van Amsterdam gaan. Haal bij de VVV bijvoorbeeld een looproute van de stad. Dan loopt u, afhankelijk van de route, door alle leuke delen van de binnenstad door. Ook kunt u diverse musea bezoeken, zoals het Anne-Frank museum of het Van Gogh museum.

Tips voor de avond

Een tip voor het nuttigen van uw diner is absoluut restaurant Loetje aan ‘t IJ. Dit restaurant staat bekend om de heerlijke biefstuk die ze serveren. Als u geluk heeft dineert u heerlijk in het zonnetje op het grote terras, direct aan het IJ. Om de avond gezellig af te sluiten kunt u nog een leuk evenement gaan bezoeken bij AFAS Live.

Parkeren bij AFAS Live

Als u met de auto naar Amsterdam bent gekomen kunt u deze natuurlijk op veel verschillende plekken kwijt. Bij AFAS Live kunt u altijd parkeren. Parkeren bij AFAS Live is geen moeite. De parkeergarage is slechts op 5 minuten loopafstand van AFAS Live. Zo kunt u na het evenement direct in de auto stappen en naar huis na een leuk en gezellig dagje Amsterdam. Een zeer geslaagd uitje gegarandeerd!

Updated: 28 maart 2017 — 3:15 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme