Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Winkelen op het Haagse strand

Op 26 juni verandert de binnenstad van Den Haag in een heerlijk zomers strand. Summer and sand in the City, zo luidt het thema van de Den Haag ShoppingNight. Je ervaart de binnenstad van Den Haag als nooit tevoren. Het strandleven midden in de stad. Van de Copacabana tot aan Ibiza, je vindt het allemaal in Den Haag. Waar je het ene moment een bloemenkrans om je hoofd geslingerd krijgt en lekker loopt te nippen van je cocktail, waan jij je het volgende moment op een hippiemarkt zoals je die in Ibiza tegen komt. Franjes, veren, leren tassen en voornamelijk een hele relaxte vibe op het Ibiza strand. Life’s a beach!

 

Shop till you drop

De Den Haag ShoppingNight is een walhalla voor elke shopaholic. Dit jaar begeef jij je echt in zomerse sferen. Verschillende bekende stranden worden op de wegwijzers aangegeven. Natuurlijk kunnen de Nederlandse stranden Kijkduin en Scheveningen niet ontbreken. Het is een aanrader om op slippertjes te komen. Lekker met je voeten in het zand en genieten van het shopevent en het mooie weer natuurlijk. Kom je met de auto? Kijk dan hier shop-791582_640voor de parkeermogelijkheden. Tijdens de ShoppingNight waan jij je even in het buitenland. Daar zijn de winkels immers altijd tot laat geopend. De steden in Italië, Frankrijk, Spanje, maar ook buiten Europa zijn levendig. Hele families slenteren ‘s avonds nog door de straten, kinderen spelen op straat en de terrasjes zitten bomvol. Dat is wat je ook in Den Haag gaat ervaren. Lekker paraderen door de zanderige straten van Den Haag, mensen spotten terwijl je uitrust op het terras en natuurlijk de laatste trends shoppen. Palmbomen, streetfood, surf dudes, salsa en verschillende bandjes maken dit evenement compleet. Een perfect uitje in eigen land.

 

Beachvolleybal

Om het strandgevoel een extra dimensie te geven, wordt er een beachvolleybal toernooi georganiseerd. Dit sportevenement vind je op de Haagse Hofvijver. Al drijvend laten de beachvolleybalspelers hun talenten zien. Het Plein wordt tevens omgetoverd tot een ware beachclub. Drankjes, zon, strand en beachvolleybal, wat wil je nog meer? Het is één grote shopping en beachparty. Een ontzettend gezellig evenement waar cultuur, muziek, winkelen en eten samen komen.

 

Updated: 15 juni 2015 — 8:05 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme