Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Zo begin je met het organiseren van je bruiloft!

Congrats! De liefde van je leven heeft je DE vraag gesteld en je hebt natuurlijk ja gezegd zonder te twijfelen. Nu zit je natuurlijk op een roze wolk maar er moeten ook heel wat dingen geregeld worden voordat het zover is. Maar geen zorgen hieronder vind je welke dingen van groot belang zijn om ervoor te zorgen dat jullie dag perfect verloopt!

De datum

Een van de eerste dingen die natuurlijk belangrijk zijn om te beslissen is om de datum te beslissen samen met je partner. Dus vind een goed moment neem je partner apart en bekijk is goed wat jullie allebei een geschikte datum zouden vinden. Misschien een geluksgetal, of de datum dat jullie elkaar voor het eerst ontmoette. Natuurlijk zitten er ook minder romantische factoren aan een datum prikken, bijvoorbeeld als jullie het niet eens worden.

Je kunt ook rekening houden met je budget tijdens het prikken van een datum. Weekenddagen zijn meestal heel wat duurder, net zoals de zomermaanden. Het is ook belangrijk om rekening te houden met belangrijke data van je naasten. Je kunt niet met iedereen rekening houden en dat moet je ook niet doen!

Thema

Je hoeft nog niet gelijk heel je bruiloft tot in de puntjes uit te stippelen maar de grove lijnen kun je zeker al bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld eraan of je een uitgebreide bruiloft wilt of het liever klein houdt. Wil je in het buitenland trouwen? Of liever dichtbij huis. Wat het leukste is, is om er samen een dagje op uit te trekken om inspiratie op te doen. Je kunt ook een moodboard maken van jouw ideale bruiloft. Zo creëer je een ideaalbeeld van jouw ideeën en wordt het makkelijker om keuzes te maken

Budget

Tenzij jullie of jij genoeg verdient, zal je rekening moeten houden met een budget tijdens het organiseren van de bruiloft. Bepaal samen met je verloofde hoeveel jullie uit willen geven aan jullie grote dag. Het opstellen van een budget is makkelijker dan eraan houden dus let daar ook op. Bij het opstellen van een budget zijn er veel dingen waar je bij stil moet stijn zoals; jullie trouwkleding, entertainment zoals een dj voor je bruiloft , de locatie, catering, etc.

Gastenlijst

Wanneer jullie samen een gastenlijst op gaan stellen is het belangrijk om een paar dingen in jullie achterhoofd te houden. Hoeveel gasten kunnen er terecht op jullie trouwlocatie? Wat is jullie budget? Hoe meer gasten, met hoe meer dingen je rekening moet houden. Het is jullie dag dus nodig vooral de mensen uit die jullie er zelf graaf bij willen houden en niet mensen waar tegenover je je verplicht voelt.

Updated: 5 maart 2018 — 9:46 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme