Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Hoe verrassend lekker een HelloFresh maaltijdbox kan zijn

Vers, lekker en van elk seizoen. De maaltijdbox van HelloFresh zit boordevol seizoensgebonden ingredi├źnten zoals vis, vlees, groente, pasta, rijst en verse kruiden. Met een handig receptenboekje voor drie of vijf complete maaltijden. Zo kun je op gemakkelijke wijze zelf lekkere en verrassende maaltijden bereiden. De maaltijdbox van HelloFresh vol inspirerende gerechten wordt wekelijks bij jou aan de deur bezorgd. Wanneer het jou uitkomt.

Producten en voedingsmiddelen van hoge kwaliteit

De producten in de maaltijdbox van HelloFresh zijn gevarieerd en van betrouwbare herkomst. Voor HelloFresh moeten de producten niet alleen vers en lekker zijn. Ook moet het duidelijk zijn waar de producten vandaan komen. Zo bevatten de producten doorgaans geen onnodige toevoegingen zoals smaakversterkers of toevoegingen waarmee de houdbaarheid wordt verlengd. Meestal komen de producten uit Nederland of omringende landen. Voor de variatie komen er soms producten uit verder weg gelegen landen. Dit komt ook door het feit dat in sommige seizoenen bepaalde producten nou eenmaal niet goed beschikbaar zijn. Door middel van een wekelijkse nieuwsbrief ontvang je informatie over de herkomst en de producten van de maaltijdbox van HelloFresh.

Kies je box

HelloFresh biedt voor ieder wat wils. Daarom heb je de keuze uit verschillende soorten maaltijdboxen binnen het flexibel lidmaatschap zoals:

  • Originalbox
  • Veggiebox
  • Familybox

Ook kun je kiezen voor eenmalige boxen zoals:

  • Proefbox
  • Proefbox-Veggie
  • Proefbox-Family

De verrassende, maar niet ingewikkelde recepten in de maaltijdbox van HelloFresh zijn in gemiddeld 30 minuten te bereiden. Daarbij zijn ze uitgebalanceerd. De voedingswaarden zijn voor je berekend zodat je nooit teveel vet, eiwitten of koolhydraten binnenkrijgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van in Libanees platbrood gerolde falafel met rodekool? Of een gekonfijte kippendij met pompoen en appel?

Updated: 29 januari 2016 — 3:56 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange