Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Top 3 airfryer accessoires

Een airfryer kookt verschillende soorten gerechten voor je. Als je nou wilt frituren of bakken of grillen. De airfryer kan ze allemaal. Maar je kan ook accessoires voor de fryer kopen om nog meer gerechten dan voorheen klaar te maken. Accessoires zoals:

 

  1. Avance grillrooster

Door zo een rooster erbij te kopen geef je je airfryer een extra laagje. Je kan kipvleugeltjes erop koken en eronder aardappel zetten zodat je meerdere gerechten tegelijk kunt klaarmaken. Het is ook geschikt voor platvoedsel zoals hamburgers. Het heeft een antikleeflaag, zodat geen etensresten eraan gaan plakken en het moeilijker maken om het te verschonen. Het is gemaakt van staal en is ook vaatwasmachinebestendig.

 

  1. Muffinvorm

Met een airfryer kun je ook taarten bakken, maar als je muffinvormpjes koopt kun je ook kleine cupcakes klaarmaken. Leuk om als tussendoortje te eten of een aantal klaar te maken voor een feestje. Bij aankoop krijg je 5 vormpjes. Genoeg dus voor een klein gezin om als toetje te eten. De materiaal is gemaakt van silicone, is geurloos en ook heel soepel zodat de cakjes gemakkelijk eruit te halen zijn. De vormpjes zijn natuurlijk herbruikbaar en kunnen in een vaatwasser geplaatst worden.

 

  1. Avance grillpan

Met deze grill zijn je gerechten 20% eerder klaar. Het mag wel een grillpan heten, maar je gebruikt het niet alleen om te grillen. Het kan ook gebruikt worden om te frituren, bruinen, bakken en schroeien. Omdat het een grote oppervlakte heeft, is het geschikt om grote vissen of een groot aantal groente erop klaar te maken. Dit komt ook met een antikleeflaag, is vaatwasserbestendig en heeft een handige handvat.

 

Heel handige airfryer accessoires dus. Het geeft je de kans om meer recepten klaar te maken en om meer te genieten van je airfryer.

Updated: 30 mei 2017 — 12:00 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme