Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Een zwoele Mexicaanse avond organiseren!

De zomer staat weer voor de deur! Dat betekent natuurlijk heerlijke warme avonden om buiten van te genieten. Tussen al die avonden moet natuurlijk ook een keer een Mexicaanse avond tussen zitten met lekker eten en veel blue margarita’s!

Sfeertje bouwen

Met alleen eten en cocktails maakt het nog geen Mexicaanse avond. Een beetje decoratie kan natuurlijk geen kwaad. Wat niet op deze avond mag missen, buiten het eten en drinken om natuurlijk, is kleur. Veel felle en gezellige kleuren om alvast een gezellig sfeertje te bouwen. Je kan de boel ook opfleuren met wat gekleurde doeken of een mooi tafelzeil. Als je het echt helemaal goed aan wilt pakken mogen de cactussen natuurlijk ook niet ontbreken. Wanneer je het eten opdient kan je gebruik maken van Mexicaans service. Dit typeert zich vaak in felle kleurtjes en patronen. Mannen en thema feestje dat gaat niet altijd even goed samen. Geef ze daarom een lekkere Corona met een poncho die je speciaal voor deze flesjes kunt kopen.

De PIÑATA

Veel mensen kennen dit al wel, maar voor de mensen die dit nog niet kennen, even een snelle uitleg. Wanneer het uitgelegd wordt ken je het namelijk wel. Het is een groot felgekleurd ding dat aan een touw in de boom hangt. Ze zijn gemaakt van papier maché en is normaal gesproken gevuld met snoepjes. De kinderen worden geblinddoekt en moeten met een stok tegen het figuur slaan totdat de snoepjes eruit vallen. Hoe leuk is het om dit met je vrienden te doen als er al wat gedronken is. Wat voor een leuke situaties zal dit op gaan leveren? Je hoeft het namelijk niet alleen maar met snoep te vullen, je kunt er van alles in doen!

Mexicaans eten

Er komen natuurlijk al meteen wat gerechten in je hoofd als je aan Mexicaans eten denkt. Dit zijn natuurlijk lekker gevulde tortilla’s of wraps, wat je wilt natuurlijk. Maar ook nacho’s met kaas en guacamole zullen in je hoofd op komen. Dit zijn natuurlijk ook heerlijke Mexicaanse gerechten waar bijna iedereen wel van houdt, dus waarom niet op je feestje? In de zomer is het natuurlijk ook wel lekker om wat salades te eten. Denk bijvoorbeeld aan een salsa net lekkere verse tomaten, koriander, ui en boontjes. Wat zeker niet mag ontbreken op tafel zijn de goed pittige sausjes en de zure room!

Musica

Op en Mexicaanse avond mag de Mexicaanse muziek natuurlijk niet vergeten worden. Om de sfeer helemaal compleet te maken moet er natuurlijk wel lekker muziek gedraaid worden. De lijstjes met Mexicaanse sferen zijn op Spotify makkelijk te vinden!

 

Updated: 7 april 2016 — 12:18 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme