Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

De waarde van uw camionette

camionette België telt ruim 11,2 miljoen inwoners en 5 miljoen auto’s. Ongeveer 9 procent is ondernemer en er rijden ongeveer 450.000 camionettes rond. Vroeg of laat zal de eigenaar van de camionette toe zijn aan een nieuwe of ander voertuig waardoor de oude verkocht zal moeten worden. Uiteraard bent u dan benieuwd hoeveel uw camionette waard is. Deze vraag kunt u beantwoord krijgen door een zoekertje te plaatsen en af te wachten.

Iedereen zal een andere prijs voor ogen hebben wat zij willen betalen voor het voertuig daarom is het van belang om zo veel mogelijk mensen te vragen wij zij willen bieden. Omdat dit u veel tijd zou kosten, hebben wij een systeem bedacht waar u binnen 24 uur het antwoord kunt uithalen en wat u bovendien helemaal niets kost.

Het systeem is op basis van een veiling waarbij er meer dan 1.000 erkende autobedrijven zijn aangesloten en een bod uitbrengen op het voertuig. Het hoogste bod is de waardebepaling en meteen het bedrag dat u in handen krijgt indien u het voertuig ook daarvoor wilt verkopen. 2 Vliegen in 1 klap.

Het mooie is dat het niet alleen de aller eenvoudigste manier is om van uw voertuig af te raken maar ook de snelste manier. Binnen 24 uur kunt u namelijk uw wagen verkopen. Daarnaast kost het u geen cent en loopt u geen risico. Het aanmelden en het bod zijn gratis en vrijblijvend. Ook indien u er voor kiest om het voertuig tegen het hoogste bod te verkopen is dat ook kosteloos!

Elke camionette kunt u razendsnel verkopen, ook indien deze schade heeft of een technisch mankement. In alle gevallen is het gratis dus informeer wat uw camionette nog waard is.

Updated: 13 november 2014 — 12:18 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange