Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Geen opleiding: minder kans op een baan

Jongeren die hun opleiding niet succesvol afronden en stoppen met school hebben daardoor vaak minder kans op een baan. Mocht dit wel lukken, dan gaat het vaak een tijdelijke baan of een baan via een uitzendbureau. Soms is het zelfs totaal iets anders dan waarvoor ze eigenlijk geleerd hebben. Zo kunnen zij niet doen wat ze graag zouden willen, maar wordt juist voor ze bepaald wat zij voor werk moeten doen.

Een goede opleiding

Het belang van een goede opleiding voor het vinden en houden van een baan blijft toenemen, zeker in de tijd dat de rest van de arbeidsmarkt wel goed opgeleid is en door blijft leren. Maar wanneer is een opleiding dan goed? Dit is afhankelijk van wat voor baan je wilt doen en hoe jij jouw voor je ziet. Door een fluctuerende arbeidsmarkt en steeds hoger wordende eisen aan werkzoekende die worden gesteld wordt het noodzakelijk dat een opleiding aansluit bij het soort baan dat je wilt hebben, nadat je klaar bent met je opleiding. Mocht je interesse hebben in een vervolgopleiding of extra cursussen, dan volgt zo’n opleiding hier een erg goede basis voor.

Waar je vroeger al snel een baan had met een simpele middelbare school opleiding heb je nu minimaal een MBO niveau 4 denkniveau nodig. Heb je dan eindelijk die baan? Dan moet je nog door blijven leren door middel van trainingen en cursussen om je kennis ook daadwerkelijk up-to-date te houden. We leven immers in een tijd waar technieken en gereedschappen snel veranderen. Gelukkig zijn er opleiders zoals Fabius Opleidingen, waar je altijd binnen een korte tijd een goede financiële opleiding kunt volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange