Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

2 Onbekende poker spellen

chrismoneymaker

Split in the Ocean Poker

Hoewel de kaarten op dezelfde wijze worden gedeeld als in Stud Poker, kan iedere speler op elk moment tijdens de deal: “Split” roepen. Hierna wordt de volgende gemeenschappelijke kaart met de beeldzijde naar boven gedeeld. (Deze variant wordt genoemd in het liedje van Ray Stevens, genaamd: Shriners’s Convention). Af en toe verduidelijkt de dealer de hoeveelheid aan ‘splits’ die er mogen plaatsvinden tijdens het spel.

Chowaha Poker

Iedere speler krijgt twee kaarten gedeeld, waarna er een inzetronde plaats vindt, net als in Texas Hold’em. Nadat het inzetten is voltooid, deelt de dealer drie setjes van drie gemeenschappelijke kaarten. Er volgt een nieuwe inzetronde en de dealer deelt twee turn kaarten, gevolgd door een nieuwe inzetronde. Er wordt nu een enkele kaart gedeeld, waarna er een laatste inzetronde plaatsvindt. Iedere speler maakt zijn beste hand door gebruik te maken van beide hole kaarten, plus drie van één van de beschikbare boards.

Chowaka wordt vaak gespeeld als een high-low split game, waarin een speler één board kan gebruiken voor de lage hand en één board voor de hoge hand. Chowaka wordt af en toe gespeeld op lage limieten in casino’s. Meestal in combinatie met B.A.R.G.E. Om er voor te zorgen dat de pot in een home game lekker groeit, kan er een variant aan het spel worden toegevoegd die gebruik maakt van de “Kill Card”. Een Kill card is een kaart die de winst van de pot garandeert of een groot voordeel heeft op de andere kaarten. Kill cards werken het beste in stud games of gemeenschappelijke kaart games, zodat niet één speler kan controleren als de kill card wordt gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange