Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Je eerste e-liquid kopen?

Heb je een e-sigaret uit gekozen die je wil gaan kopen? Dan is de volgende logische stap dat je een of meerdere e-liquids gaat kopen die geschikt zijn voor jouw. Wij gaan jouw in ons artikel uitleggen waar je allemaal op moet letten als je jouw eerste e-liquid gaat kopen.

Wat is e-liquid?

E-liquid is een vloeistof die opgebouwd is uit grondstoffen die ook in Europese voedingsindustrie gebruikt worden, ook wel E-nummers genoemd. Verder zit in e-liquid een bepaald nicotine gehalte en gedestilleerd water.

E-liquid is verkrijgbaar in ontelbaar veel smaak variaties van fruit, tabak, frisdrank en nog veel meer verschillende smaken verkrijgbaar. Iedere smaak is weer verkrijgbaar in vier verschillenden nicotine gehaltes. De meest gangbare nicotine gehaltes zijn 0, 6, 12 en 18 mg nicotine per ml e-liquid.

Als je jouw eerste e-liquid gaat kopen is het belangrijk dat je het juiste nicotine gehalte hebt in je e-liquid. Iemand die een e-liquid dampt met een nicotine gehalte dat te hoog of te laag is heeft geen prettige damp ervaring.

Als je e-liquid teveel nicotine bevat ervaar je een onprettig gevoel in je keel en kun je duizelig worden en in het ergste geval ligt misselijk.

Een e-liquid die te weinig nicotine bevat veroorzaakt dat je blijft dampen omdat je nicotine verslaving niet bevredigd wordt.

Updated: 30 april 2017 — 2:06 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange