Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Pak de misselijkheid aan

Veel mensen hebben wel eens last van een misselijk gevoel, ofwel misselijkheid. Ondanks dat er diverse middelen op de markt zijn om de misselijkheid te verminderen, wordt dit maar nauwelijks gedaan. De oorzaken van misselijkheid zijn divers. Dat wil zeggen, er zijn enorm veel mogelijke oorzaken te noemen van die vervelende misselijkheid. Ondanks de beschikbare medicijnen en tips is het beter om een misselijk gevoel te voorkomen dan te behandelen.

Bekende oorzaken van misselijkheid

Voor jongeren is de meest bekende oorzaak waarschijnlijk wel alcohol. Na een nacht flink doordrinken krijgen veel jongeren last van een misselijk gevoel. Dit kan dezelfde avond nog optreden, maar kan ook de dag erna nog merkbaar zijn. Naast alcohol is ook pittig, gekruid, verkeerd of vet voedsel een mogelijke oorzaak van misselijkheid.

Een misselijk gevoel kan ook optreden na het innemen van medicijnen. Het is dan ook niet vreemd dat medicijnen kunnen leiden tot misselijkheid. Het is dan ook de nummer één mogelijke bijwerkingen van medicijnen.

Overige oorzaken

Naast medicatie zijn ook wagenziekte, attracties, ziektebeelden en de zwangerschap mogelijke oorzaken. Voor de behandeling en tips tegen misselijkheid zijn op het internet tal van informatiebronnen aan te boren.

Een misselijk gevoel is niet normaal. Dat wil zeggen dat er tal van mogelijkheden zijn om dat vervelende gevoel te verminderen. De vuistregel luidt echter wel: Voorkomen is beter dan genezen. Probeer om die reden dan ook goed de oorzaak te onderzoeken. Een arts of diëtiste kan u hier desnoods bij helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange