Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Slapen op een goed matras

Elke ochtend werd ik wakker met een zere rug of een zere nek. Ik zag er niet zoveel kwaads in en ging daarom elke dag vrolijk naar mijn werk. Een keer op tijd naar bed, dat zou mij goed doen. Toch bleven de klachten en ik besloot naar de dokter te gaan. Deze stuurde mij door naar de fysiotherapeut. Daar werd aan mij gevraagd op wat voor een matras ik sliep en hoe oud die was. Was deze matras zorgvuldig uitgezocht? Eerlijk gezegd had ik nog nooit over mijn matras nagedacht. Deze had ik gewoon gekocht omdat het goedkoop was. Daar ging ik dus de mist in en daar kwamen mijn klachten vandaan vertelde de fysiotherapeut mij.

 

Een nieuw matras kopen

Ik heb die avond meteen van alles op internet opgezocht. Ik wist dat slapen belangrijk was, maar dat het zo ontzettend belangrijk was voor je gezondheid wist ik niet. Ik weet wel dat ik op een verkeerd matras sliep en daar moest verandering in komen. Ik ging dus naar de plaatselijke beddenspecialist in Gemert en daar werd ik gelukkig goed geholpen. Ik heb nooit geweten dat ik op zoveel dingen moest letten bij het aanschaffen van een matras. De specialist die bij de beddenzaak werkte, kwam mij helpen. Onder het genot van een kop koffie vertelde ik haar over mijn klachten, mijn wensen, mijn slaapritme en tot slot moest ik een ruwe schatting geven van mijn gewicht. Het gevoelige puntje. Met al die gegevens liet zij mij een aantal matrassen zien. Allemaal verschillend in de prijsklasse, maar allemaal matrassen die mij een goede ondersteuning zouden bieden. Ieder mens is anders en heeft andere voorkeuren, maar ook een ander lichaam. Er bestaat dus niet zoiets als het beste matras. De vrouw vertelde mij voor die tijd niet wat de matrassen kosten. Ik moest ze allemaal testen en dus gaan proefliggen. Ze vertelde mij goed naar mijn lichaam te luisteren. Na een aantal minuten kwam ze terug en vroeg ze of ik al wist naar welk matras mijn voorkeur uit ging. Ik wees er één aan en pas daarna vertelde ze het verschil tussen alle matrassen. Ik had niet eens voor de duurste gekozen, wat erg bijzonder is voor mijn doen. Op deze manier was de keuze snel gemaakt en kon ik alvast gaan dromen over heerlijke ochtenden zonder klachten.

 

Goede nachtrust

Sins ik op mijn nieuwe matras slaap, ervaar ik een hele nieuwe slaapbeleving. Ondanks dat dit gaat klinken als een echt verkooppraatje, slaap ik dieper dan voorheen. Ik word in de ochtend wakker zonder klachten en voel me overdag een stuk fitter en energierijker. Dit verbetert ook mijn prestaties op het werk. Ik heb dus met eigen ogen ondervonden dat een matras erg belangrijk is voor je nachtrust én voor je gezondheid.

 

Updated: 10 september 2015 — 3:15 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange