Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Veilig op weg bij beperkte mobiliteit

Wanneer u niet meer zo mobiel bent dan is het nogal moeilijk om thuis te blijven aangezien u ook graag de deur uit wilt om vrienden of vriendinnen te zien of u wilt boodschappen doen. Dit zijn maar twee zaken waarvoor u de deur uit moet, zo zijn er nog tal van zaken die spelen waarvoor u de deur uit moet. Een scootmobiel geeft u weer de mobiliteit die u nodig heeft in het dagelijkse leven.

Een scootmobiel schaft u niet zomaar aan, zo zijn er genoeg zaken die meespelen om een scootmobiel aan te schaffen, zo kunt u door uw beperkte mobiliteit ook aanspraak maken op een vergoeding bij de gemeente. Daarnaast kan het ook zijn dat u op een moeilijk bereikbare plek woont met een slechte ondergrond of in een flat waar u veel korte bochten moet maken. Dit telt ook allemaal mee bij een aanschaf van een scootmobiel.

Verschillende scootmobielen

Drie-wiel scootmobiel

Bij Scootmobiel Comfortabel heeft u ruime keuze uit verschillende soorten scootmobielen die helemaal zijn afgestemd op uw wensen, behoefte en uw portemonnee. Het kan voorkomen dat u in een flat woont waar u veel bochten moet maken en vele nauwe doorgangen heeft. Met een drie-wiel scootmobiel bent u een stuk wendbaarder en kunt u zich makkelijker begeven tussen alle doorgangen, ook zeer makkelijk voor in winkels.

Vier-wiel scootmobiel

Het voordeel van vier-wiel scootmobielen is de stabiliteit. Bent u van plan om lange afstanden af te leggen, dan heeft u het meeste baat bij een vier-wiel scootmobiel. Let dan wel op of de scootmobiel een hoge actieradius heeft, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Opvouwbare scootmobiel

Bent u iets mobieler en gebruikt u de scootmobiel voor kleinere afstanden? Dan is een opvouwbare scootmobiel een betere optie. Deze kunt u makkelijk opbergen en uit het zicht zetten. Deze scootmobiel is ideaal voor als u een snelle boodschap wilt doen.

Persoonlijk advies

Bij Scootmobiel Comfortabel staat aandacht voor de klant centraal. Iedereen heeft zo zijn persoonlijke behoeften en wensen. Daarom staan medewerkers direct voor u klaar om u een advies te geven die u verdient. Er wordt rekening gehouden met de verschillende factoren die van belang zijn, zo kan er worden gelet op de afstanden die u wilt afleggen, mobiliteit, comfort en nog veel meer. Tijdens een telefoongesprek worden deze punten een voor een met u besproken.

Pechhulp in heel Nederland

De scootmobielen van Scootmobiel Comfortabel zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft u onderweg pech dan kunt u dag en nacht gebruik maken van de Scootmobiel Pechhulp. Zij zijn 24/7 bereikbaar en zij zijn snel ter plaatse om het probleem voor u te verhelpen.

Complementaire goederen

Ook naast de scootmobiel kan je extra goederen aanschaffen, zo moet je denken aan regenkleding, wikkeldekens om de scootmobiel af te schermen, maar ook boodschappentrolleys of een zitkussen voor extra comfort op de scootmobiel. Dit wordt ook besproken tijdens het adviesgesprek.

Updated: 15 juni 2016 — 11:28 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme