Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Wat is brandend maagzuur?

Klachten van brandend maagzuur? Veel mensen hebben met enige regelmaat klachten van brandend maagzuur. Als je de arts raadpleegt wordt er gepraat over reflux. Bij reflux is er klachten van sappen dat terugstroomt naar de slokdarm. Het probleem van reflux is dat de slokdarm geen beschermende wand heeft tegen dit sap. De slokdarm kan er zelfs aan ten onder gaan. De brandend maagzuur laten verdwijnen is de voornaamste maatregel.

Wat is te doen tegen maagzuur?

Je kunt een maagzuurremmer innemen waardoor het verminderd. De maagsappen kunnen soms zelfs in de mond terecht komen wanneer er niets gedaan wordt. Het uitspugen van het sap is dan het beste. Ga met de arts in discussie over je eten bij vaak voorkomende kwalen. Als je je eten niet wijzigt kun je een Barret slokdarm oplopen. Het weefsel is dan veranderd en de kans dat je dan slokdarmkanker krijgt is hoger dan daarvoor.

Bovendien kunnen zwangere vrouwen vaak problemen hebben met oprispingen. Mogelijk heeft dit te maken met het feit dat de ruimte in de maag kleiner is voor de maagsappen. Het eten van een zwangere vrouw kan beter gedoseerd worden. De meeste mensen hebben maagzuurremmers in de kast liggen. Indien je geen maagzuurremmers hebt kan je tevens met melkproducten neutraliseren en het kouder laten worden. Tevens zijn er veel groentes die behulpzaam kunnen zijn. Maagzuurremmers kunnen aangeschaft worden bij de drogist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange