Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Ontspannen: hoe doe je dat?

Als je regelmatig het gevoel hebt dat je alleen maar druk bezig bent en geen tijd hebt voor jezelf, dan is het goed om eens te beginnen met ontspannende bezigheden. Hier wat tips.

Sporten
Sporten is de ideale manier om je hoofd leeg te maken, en even nergens aan te denken. Sporten is namelijk niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Je kunt natuurlijk een fitness abonnement gaan nemen. Of een yoga-cursus gaan volgen. Maar je kunt het ook gewoon ‘gratis’ doen. Wat dacht je van hardlopen, fietsen of wandelen: het zijn stuk voor stuk bezigheden waarbij je je hoofd even leeg kan maken.

Mediteren
Door te mediteren kan je je hoofd leegmaken, en je even helemaal focussen op jezelf. Mediteren geeft je een ontspannen gevoel, en zorgt ervoor dat je minder stress ervaart in je dagelijks leven. En je hoeft er niet veel tijd voor uit te trekken. Al doe je het maar een kwartiertje per dag, dat is al voldoende. Als je niet precies weet waar je moet beginnen kun je ook een mediteer-cursus doen.

Lezen
Een van de meest ontspannende bezigheden om te doen is lezen. Als je niet precies weet wat voor boek je moet uitkiezen, kun je kijken op www.boeken-top-10.nl voor een boek dat op dit moment populair is. Trek er een paar uur voor uit, ga languit op de bank liggen en geniet van een goed boek. Lezen zorgt ervoor dat je je even niet hoeft bezig te houden met je eigen leven.

Updated: 23 november 2015 — 10:36 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange