Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Stop met zoeken, laat een startpagina dat voor je doen

Zoeken op het internet, een klus waar je ongemerkt heel veel tijd mee kwijt bent. Zeker wanneer je geen directe link hebt naar een pagina en het moet doen met wat een zoekmachine je voorschotelt. Want dat is vaak net niet wat je wilt weten of net niet die ene winkel met hippe kleding of die ene internetvergelijker waar je naar op zoek bent. En soms vind je gewoon helemaal niet wat je zoekt, terwijl het er echt wel is. Om moedeloos van te worden… Maar er is een betere oplossing: www.startpaginas.org.

Het juiste vertrekpunt

Een startpagina is het juiste vertrekpunt in je zoektocht naar informatie. Op een startpagina vind je duidelijk en overzichtelijk informatie over een keur aan onderwerpen. Ben je ergens op vakantie en zoek je een supermarkt in de buurt? Een startpagina wijst je de weg. Ben je op zoek naar nieuwe schoenen: op de startpagina kun je zien waar je de nieuwste trendy schoenen kunt vinden, maar ook waar het op dit moment uitverkoop is en waar je dus je slag kunt slaan.

Maar ook over serieuze zaken zoals hypotheken, verzekeringen of advies voor beleggen kun je snel en gemakkelijk informatie vinden via de startpagina. Een klik op de link en je ziet een duidelijk overzicht van webpagina’s die je verder kunnen helpen. Dus stop met moeizaam je weg te zoeken op het internet, maak gebruik van mensen die dat al hebben gedaan en volg de links op een startpagina.

Updated: 12 januari 2016 — 8:28 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme